Aktuális

Durván megcsonkította bölcsődés társát a kisfiú - fotó

Bors

2013. november 19. kedd 20:00

Amikor az alig kétéves fiú szüleit felhívták a bölcsiből, hogy vigyék haza gyereküket, döbbenten látták, hogy a füle alsó része le van szakítva. Mint kiderült, valószínűleg egy másik gyerek leharapta és megette a hiányzó darabot.

Daniyaal Abubaker még csak két napja járt a birminghami Mucky Pups Bölcsődébe, amikor a személyzet értesítette szüleit, hogy egy kis balest történt a fiukkal, és vigyék orvoshoz. A gyerekre vérző füllel találtak, alsó fülcimpájából ráadásul hiányzott is egy darab.

Azonnal kórházba rohantak vele, ahol 10 öltéssel varrták össze a sebet, és két napig bent is tartották a gyereket megfigyelésre.

Amikor a szülők, Afsha és Mohammed kérdőre vonták a bölcsőde személyzetét, senki nem tudott választ adni arra, mi is történt valójában. Legnagyobb döbbenetükre közölték velük, hogy valószínűleg egy másik gyerek haraphatta le Daniyaal cimpáját, majd le is nyelte azt.

A brit nevelőintézményeket felügyelő hatóság a szülők bejelentése alapján vizsgálatot indított a bölcsődében, és arra jutottak, hogy az intézmény alkalmatlan kisgyermekek ellátására és felügyeletére, mivel az alapvető biztonsági szabályokat sem tartják be. 

Már külsőre sem valami bizalomgerjesztő ez a bölcsőde

Még nem tudni, bezárják-e az intézményt, egyelőre néhány hónap haladékot kaptak, hogy megtegyék a szükséges változtatásokat.  A bölcsi vezetője nem volt hajlandó nyilatkozni az ügyben, annál inkább Daniyaal anyukája, aki szerint fia lelki károsodást is szenvedett az eset miatt.

- Sokszor, amikor közel hajolok hozzá, hogy megpusziljam, kiborul, nem viseli el, ha valaki a füléhez közelít - mesélte feldúltan a Daily Mail cikkében.

További cikkek

Tűz

Halálos áldozata is van a hajnali budapesti kórháztűznek -Fotók

Tűz

Tűz ütött ki a fővárosi Szent Imre kórházban

Ez is érdekelhet

life.hu

Intim fotót tett közzé Csuti - Vajon készítette a képet?

metropol.hu

Hihetetlen dolgot fedezett fel az ufószakértő a Marson – Fotó!

life.hu

Tápai Szabina megszólalt: "A mi házasságunk egy óriási hullámvasút"

szoljon.hu

Rangos díjakat adtak át a kultúra napi gálán Szolnokon

origo.hu

Döbbenetes mennyiségű édesvíz került az óceánba egy jéghegy miatt

vg.hu

Egy nap alatt több mint kétmillió új fertőzöttet azonosítottak

ripost.hu

Fergeteges lesz a lovaglópóz ettől a pikáns trükktől

nemzetisport.hu

MU: Fabrizio Romano így vélekedik C. Ronaldo távozási szándékáról

origo.hu

26 évesen meghalt az Oscar-díjas színésznő egyetlen fia, éppen a születésnapján