Aktuális

Durva: láncfűrésszel vágja ketté áldozatát

2013. november 23. szombat 11:30

Nem mindennapi mutatvány nézői lehettek azok, akik jegyet váltottak a The Illusionists elnevezésű produkcióra. A hét világhírű szemfényvesztő között akad ugyanis olyan, aki egy élő embert választ ketté a színpadon. Láncfűrésszel!

Pengenyelés, gondolatolvasás, lebegés és soha nem látott, izgalmas szabadulások. Ezeknek az ámulatba ejtő előadásoknak lehettek tanúi azok a szerencsések, akik jegyet váltottak a SYMA Csarnokba a The Illusionists show-műsorra.

A legnagyobb érdeklődést egyértelműen Kevin James előadása váltotta ki: a kissé bohóc kinézetű mágus teljesen újraértelmezte a klasszikus emberfűrészelős számot. Míg korábban a kettévágott ember végig egy dobozban volt, addig James fogja a láncfűrésszel a derekában megfelezett illető felsőtestét, és asztalról asztalra pakolgatja.

A nagy sikerű számot nemrég a Jonathan Ross show-ban is előadta, ahol még a sokat látott akciósztárra, Vin Dieselre is a frászt hozta. Az amerikai színésznek ugyanis meg kellett érintenie a halottnak hitt „félembert”, ám amikor az elkapta a karját, a kigyúrt Diesel halálra rémült és a megdöbbenéstől megszólalni sem tudott.

A mutatvány leleplezésével többen is próbálkoztak, hitelt érdemlően azonban eddig senkinek sem sikerült.

A francia származású amerikai bűvész egyébként korábban számos világhírű trükköt talált ki kol­lé­gáinak – például David Cop­per­field­nek –, mielőtt ő maga is színpadra állt.

James mellett nem is egy extrém figura szerepel még a színpadon. Közülük Dan Sperry korábban a Borsnak interjút is adott. Miközben kollégánkkal beszélt, egy cérnadarabot szippantott fel az orrába, majd a szemén keresztül húzta ki.

A tavaly Las Vegasban megalapított új produkció csak nemrég indult világ körüli turnéra. A speciális előadásba a világ legtehetségesebb és legsikeresebb mágusait gyűjtötték össze. A hét tagból álló csapat – szerepel köztük mentalista, varázsló, feltaláló és szabadulóművész is – annyira népszerű, hogy még Budapesten sem volt elég az eredetileg tervezett három előadás, egy negyediket is tartanak vasárnap délután.  

További cikkek

Dráma

Harmadszor landolt kamion a család kertjében a Bács-Kiskun megyei Bodogláron

Gyász

Orbán Viktor megható szavakkal búcsúzik Csollány Szilvesztertől

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Gyász: Az én szememben a gyűrűk ura marad – Kammerer Zoltán

metropol.hu

Hatalmas bejelentést tett Kulcsár Edina, felrobbantja a netet

origo.hu

"Szörnyű, hogy itt hagyott minket" - összetörve nyilatkozott Csollány Szilveszter edzője

mandiner.hu

Dopeman szerint a Fidesz egy 12 éves Audi, az ellenzék pedig egy 30 éves, szakadt Polski Fiat

szon.hu

Fényes nappal kinézel az ablakon és hoppá, lámúr a motorháztetőn! Íme a Ferenc körúti romantika!

origo.hu

Titokzatos lila sziklákat találtak a Marson

origo.hu

Ekkora bérkorrekcióra számítanak idén a hazai munkaerő-kölcsönzők

origo.hu

Csollány Szilveszter élete képekben

nemzetisport.hu

Amikor Csollány Szilveszter olimpiai bajnok lett – videó