Aktuális

Döbbenet: magára hagyta betört fejű kisbabáját

Bors

Létrehozva: 2013.11.19.

A 21 éves nő inkább elment függönyt vásárolni, miközben hathónapos kislánya egyre rosszabb állapotba került. Csak két nappal később vitte orvoshoz, most élettársával együtt a bíróságon kell felelnie hanyagságáért.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Nicky Thompson hathónapos kislánya hogyan törte be a fejét, ám az biztos, hogy anyját ez a tény nem nagyon zavarta. Bár ő és barátja, Beau Degeorge észrevették a kicsi fején a hatalmas duzzanatot, ám csak két nappal később vitték kórházba az akkor már súlyos állapotban lévő gyereket.

A bíróságon egészen elképesztő részletek derültek ki: a férfi állítólag azért nem vitte be a gyereket az ügyeletre, mert ahhoz két buszra is át kellett volna szállnia, a nő pedig teljes lelki nyugalommal elment anyjával függönyt vásárolni, miközben kislánya szilánkosra tört koponyával otthon feküdt, és egyre rosszabbul volt, írja a Daily Mail.

A kórházban végül ellátták a csecsemőt, aki szerencsére maradandó fizikai sérülés nélkül megúszta az esetet. A párosnak bíróság előtt kell felelnie hanyagságukért, a gyermek sorsáról is később dönt a bíróság.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek