Aktuális

Anyja futtatta prostiként a kecskeméti tinilányt

Bors

Létrehozva: 2013.11.08.

Alig töltötte be a tizenhetedik életévét, máris prostituáltként futtatott az anyja egy tizenhét éves tinilányt Kecskeméten. H. Tiborné saját otthonában bonyolította az ügyleteket. A rendőrség elfogta az édesanyát.

Az édesanya idén, nyár elejétől kezdte fogadni kislánya kuncsaftjait saját családi házukban - olvasható a baon.hu oldalán.

A 34 éves H. Tiborné ugyanis úgy gondolta, lányán, illetve lánya testén kíván meggazdagodni: prostituáltként dolgozó kislányának ő maga kezdett ezért kuncsaftokat keríteni. Az asszony és lánya egész nyáron fogadta a férfivendégeket Kecskemét házukban, az anya még segített is felhajtani az ügyfeleket lánya számára. A rendőrség csütörtökön csapott le a kerítő anyára és prostituált lányára, H. Tibornét a helyszínen őrizetbe vették, később kerítés bűntett miatt kell felelnie.

– Az anya anyagi haszonszerzés érdekében nyújtott segítséget a tiltott prostitúciós tevékenységhez - tudta meg a Baon. Azt egyelőre nem tudni, hogy mi lett a sorsa utcalány, de még kiskorú gyermekének. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek