Aktuális

3 éves gyermeke gyilkosát keresi a gyászoló család

Bors

Létrehozva: 2013.11.09.

Minden olyan gyorsan történt, senki sem látta a tettest. Egy csattanás, és véget is ért egy olyan gyerek élete, aki éppen a karácsonyi ajándékáról ábrándozott. Szülei válaszokat szeretnének.

Az angliai Darlingtonban élő Kayren Wake és kisfia az utcán sétáltak, amikor a tragédia történt - írja a Daily Mail. A kis Danny éppen egy játékkatalógussal a kezében szökdécselt, sütött a nap. Aztán lelépett a járdáról, és már meg is volt a baj.

A sofőrben nem volt annyi tisztesség és lélekjelenlét, hogy magára vállalja szörnyű tettét, ezért az összetört család az emberek segítségét kéri. Kérik, hogy aki bármit is tud, bármit is látott, jelentkezzen, ne hagyja őket kétségek közt, még ha ez kisfiuk elvesztésén már nem is változtat.

“Dannyt úgy írhatnánk le, mint egy vidám, mókás fiút, akinek pimasz mosolya van. Ő volt a fény az életünkben. Ahelyett, hogy a karácsonyt terveznénk, szörnyű dolgot kell feldolgoznunk. Rengeteg kérdésünk van, és egyszerűen nem tudunk megnyugodni addig, amíg ezekre nem kapunk választ” - hangzott el a család közleménye egy erre a célre megrendezett sajtókonferencián.

A rendőrség egyébként bevitt egy 24 éves férfit, de bizonyítékok híján elengedték. Egy helyi busz felvételeit is bevetik, hátha az alapján kiderül valami, de ezen is csak a kinyíló ajtó előtt elsétáló anya és - akkor még vidáman ugráló - kisfia látható, amint elhaladnak a busz előtt. Másodpercekkel ezután következett be a tragédia.

A rendőrök minden olyan autóst felkeresnek, aki a kérdéses időpontban, azaz múlt hétfőn fél 11 felé a környéken járhatott. Azt mondják, jó okuk van feltételezni, hogy egy világos színű Mercedes Sprinter márkájú gépjárműt kell keresniük.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek