Aktuális

Különös ékszert rejt Orbán Ráhel szája - fotó

Bors

Létrehozva: 2013.10.13.

Meglepő változást lehetett felfedezni a napokban Orbán Viktor miniszterelnök lányán.

No, még nem anyai örömök elé néz a nemrég házasodott Ráhel, csak egy új testékszert készíttetett magának. A meglehetősen konzervatív családnál egy piercing vagy orrkarika nagy feltűnést keltett volna, így a fiatal lány nem is ezekhez nyúlt, hanem a korábban igen népszerű, ám mára már kevésbé trendi fogékszert ragasztatott.

A Borsnak egy névtelenséget kérő fogorvos elárulta: a Swarovski-kristály nagyjából nyolc­ezer forintba kerül behelyezéssel együtt, és átlagosan fél, illetve egy évet bír ki, utána leesik. A fogzománcot megsavazzák, majd egy speciális ragasztóval helyezik fel az ékszert, hasonlóan, mint a ragasztott fogszabályzók esetében. Az eljárásnak nem marad nyoma. Persze drágább ékszert is be lehet tenni, de mivel félő, hogy kieshet – például harapásnál – ezért nemigen ajánlatos.

A fogékszer egyébként inkább a harmincas értelmiségi nők kedvelt kiegészítője. Orbán Ráhel még csak 24 éves, a fotót az MTI tette közzé a kormányfő lányáról. A kép az Úton egy erősebb Euró­pa felé című konferencián készült. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek