Aktuális

Durva: piáról és drogról prédikál Baukó Éva

GYLF

Létrehozva: 2013.10.25.

Száz nappal azután, hogy végleg letette a poharat, VV Éva kezelőorvosával tart előadást alkohol- és drogügyben. Segíteni akar másoknak.

Nemrég már büszkén újságolta rajongóinak: száz nap is eltelt, hogy nem csúszott le egy kupicával sem a torkán, és egyelőre a kétkedők is kénytelenek hinni neki.

Úgy tűnik, a közeljövőben sem a rendőrségen, nem is egy kórházban vagy az elvonón, hanem egy drog- és alkoholfüggőségről szóló előadáson találkozhatunk vele. Baukó Éva élményeiről beszél majd, természetesen kezelőorvosa társaságában, aki a kórházi kezelést követően is pátyolgatja a munkanélküli lányt. Éva a Bors információi szerint másodmagával, az egyik betegtársával próbál új életet kezdeni egy rózsadombi lakásban.

Éva a rajongóival is megosztotta: rövidesen a színpadon már olyan témákról beszél majd, amelyekről van tapasztalata. – November 9-én 10 órakor előadást hallgathatnak meg az Annavölgyi Művelődési Házban drog- és alkoholfüggőség, témakörében. (…) Vendégünk, VV Éva (Baukó Éva), aki őszintén mesél problémáiról, gyógyulásáról, pánikbetegségről. Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Utóirat: A gödörből fel lehet állni! – olvashatóak Éva sorai, amelyekkel
kapcsolatban mi is megkérdeztük, hogy pontosan lássuk, mire számíthatnak a lelkes látogatók.

– Rengeteg kérdést kapok a szenvedélybetegektől, ez egy remek lehetőség, hogy segítsek másoknak – mondta Éva a Borsnak. – Továbbra is hangsúlyozom: sosem voltam alkoholista. A Merényi kórházba azért feküdtem be, hogy ne váljak azzá. El is mesélem majd, milyen az élet, miután bekerül az ember az addiktológiára, milyen hatással volt rám az alkohol, illetve szó lesz a pánikbetegségemről is – nyilatkozta. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek