Aktuális

Vérig sértették a nőiességében Liptai Claudiát

Bors

2013. szeptember 6. péntek 08:25

Beletiportak a nőiességébe, és súlyosan visszaéltek a bizalmával, megsértették a magánélethez való jogát, az emberi jogait – Caludia egy meglepően őszinte nyílt levélben állítja ezt, melyet egy hetilap főszerkesztőjének címzett.

A műsorvezetőnő pályafutása alatt még soha nem élt azzal a lehetőséggel, hogy valakinek a saját Facebook-oldalán levelet írjon, ezért is bolydult fel az a sok ezer rajongója, aki elolvasta a hosszú írást. A színésznő egy közeli barátja szerint Claudia most komolyan kiakadt.

– Az, hogy ép elmével túl tudta élni az elmúlt öt-hat évben vele történteket, (Daróczi Dávid öngyilkossága, válás, szakítások) már önmagában is arról árulkodik, hogy Clau erős nő – mondja a barát.

– Innen lehet tudni, hogy a mostani reakciója – nyílt levelet írt – valódi haragról árulkodik. Úgy érzi, elárulták őt. Elárulta őt egy olyan ember, akit a zárkózottsága és gyanakvása ellenére is beengedett a legintimebb szférájába, akivel együtt főztek a konyhában, akivel együtt boroztak az udvarban a bogrács mellett. Aki megcsókolta az akkor nyolc hónapos kislánya, Panka homlokát a keresztelőn. Ez a barát most egy olyan cikket írt róla, amiben az van – persze nem szó szerint – hogy Claut nem lehet szeretni.

Csak fogadásból szedte fel fiatalabb barátja, akivel biztosan csak azért jött össze, mert kellett a reklám az induló sztárpárshow-nak. Magyarul: érdekszerelem az övék. Ez szívbe hatolt, ez megsemmisítette őt. Ezért írt nyílt levelet.

A Bors információi szerint a műsorvezető nem fog perelni, mert úgy érzi, nincs az a kártérítés ami visszahozhatná a régi barátban megingott bizalmát. A pletykák szerint egyébként a volt barát és Claudia viszonya Daróczi Dávid halálakor változott meg. A megtört műsorvezető akkor nem akart nyilatkozni de ennek ellenére is megjelent egy cikk, ami kiverte Claunál a biztosítékot.

Természetesen megkerestük Claudiát, de eddig nem tudtuk elérni. 

Drukkolnak neki a barátok

Egy hete derült ki a nagy nyilvánosság számára, hogy Claudia megint szerelmes – meséli a cikkben már említett barát. – Meglepő módon elmaradtak a rosszindulatú megjegyzések, mi, akik nap mint nap találkozunk vele azt tapasztaltuk, hogy szinte mindenki drukkol neki, hogy sikerüljön. Sokan írták meg a történetüket, például olyan párok, akiknél szintén a nő az idősebb. Épp ezért nagyon meglepő volt, hogy egy hetilap darabokra szedte a kapcsolatát. 

További cikkek

Borzalmas

Mécsesek, kerítésre akasztott plüssmackó: szívszorító tragédia történt az újpesti iskolában

Covid

Müller Cecília: Tízből kilenc megbetegedést már az omikron variáns okoz - videó

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: értékelés – szomorú, hogy kiestünk, de megérdemeltük

likebalaton.hu

Hamarosan kiderül, kik készíthetnek idén BalatonBort

origo.hu

A szexbomba magyar focistanő megvillantotta a bugyiját - fotó

kemma.hu

Letartóztatták a tatabányai rendőrgázolót: kiderült, hogyan sérült az egyenruhás

koponyeg.hu

Hózáporokkal és viharos széllel jön a hidegfront

vg.hu

Perre készül az Omega gitárosa

origo.hu

160-nal repült át a körforgalmon egy autós a Balatonnál - videó

origo.hu

Cseh László elmondta, mit gondol a szexuálisan bántalmazott Szilágyi Liliána ügyéről

borsonline.hu

Csepregi Éva: „Ilyenkor egy anyát nem lehet megállítani, a szívem romokban hevert”

origo.hu

Nagyon ritka, százmilliókat érő autókincset találtak egy elhagyatott pajtában