Aktuális

Vérig sértették a nőiességében Liptai Claudiát

Bors

Létrehozva: 2013.09.06.

Beletiportak a nőiességébe, és súlyosan visszaéltek a bizalmával, megsértették a magánélethez való jogát, az emberi jogait – Caludia egy meglepően őszinte nyílt levélben állítja ezt, melyet egy hetilap főszerkesztőjének címzett.

A műsorvezetőnő pályafutása alatt még soha nem élt azzal a lehetőséggel, hogy valakinek a saját Facebook-oldalán levelet írjon, ezért is bolydult fel az a sok ezer rajongója, aki elolvasta a hosszú írást. A színésznő egy közeli barátja szerint Claudia most komolyan kiakadt.

– Az, hogy ép elmével túl tudta élni az elmúlt öt-hat évben vele történteket, (Daróczi Dávid öngyilkossága, válás, szakítások) már önmagában is arról árulkodik, hogy Clau erős nő – mondja a barát.

– Innen lehet tudni, hogy a mostani reakciója – nyílt levelet írt – valódi haragról árulkodik. Úgy érzi, elárulták őt. Elárulta őt egy olyan ember, akit a zárkózottsága és gyanakvása ellenére is beengedett a legintimebb szférájába, akivel együtt főztek a konyhában, akivel együtt boroztak az udvarban a bogrács mellett. Aki megcsókolta az akkor nyolc hónapos kislánya, Panka homlokát a keresztelőn. Ez a barát most egy olyan cikket írt róla, amiben az van – persze nem szó szerint – hogy Claut nem lehet szeretni.

Csak fogadásból szedte fel fiatalabb barátja, akivel biztosan csak azért jött össze, mert kellett a reklám az induló sztárpárshow-nak. Magyarul: érdekszerelem az övék. Ez szívbe hatolt, ez megsemmisítette őt. Ezért írt nyílt levelet.

A Bors információi szerint a műsorvezető nem fog perelni, mert úgy érzi, nincs az a kártérítés ami visszahozhatná a régi barátban megingott bizalmát. A pletykák szerint egyébként a volt barát és Claudia viszonya Daróczi Dávid halálakor változott meg. A megtört műsorvezető akkor nem akart nyilatkozni de ennek ellenére is megjelent egy cikk, ami kiverte Claunál a biztosítékot.

Természetesen megkerestük Claudiát, de eddig nem tudtuk elérni. 

Drukkolnak neki a barátok

Egy hete derült ki a nagy nyilvánosság számára, hogy Claudia megint szerelmes – meséli a cikkben már említett barát. – Meglepő módon elmaradtak a rosszindulatú megjegyzések, mi, akik nap mint nap találkozunk vele azt tapasztaltuk, hogy szinte mindenki drukkol neki, hogy sikerüljön. Sokan írták meg a történetüket, például olyan párok, akiknél szintén a nő az idősebb. Épp ezért nagyon meglepő volt, hogy egy hetilap darabokra szedte a kapcsolatát. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek