Aktuális

Vérfagyasztó: megszállta a sátán az anyagyilkos tinit

Bors

Létrehozva: 2013.09.01.

A 18 éves lány e-mailben fenyegette meg saját anyját, aki hiába vette komolyan a veszélyt. Mire férje felért a zuhanyzóba, már csak az átvágott torkú, agyonszurkált, élettelen testet és az elborult gyilkost találta.

A coloradói Isabella Guzman egy "Meg fogsz fizetni" üzenetet küldött anyjának, akivel állítólag sokat veszekedtek, de a mostohaapa elmondása szerint csak az utóbbi időben tűnt igazán komolyan vehetőnek a lány haragja - írja a Daily News America.

A nő kétségbeesetten mutatta meg a férfinak az üzenetet, később pedig még a rendőrséget is értesítette, hogy lánya veszélyt jelent rá nézve. Félelme sajnos a legbrutálisabb igazolást nyert.

Pár nappal a fenyegető levél után a mostohaapa dobogást hallott az emeleti fürdőszobából, ezért felment. Azt is hallotta, hogy miközben felesége zuhanyzik, az ő nevét kiáltja. A fürdőbe berontani nem tudott, mert a lány éppen akkor csapta be és zárta kulcsra az ajtót.

Egyszer csak az ajtó alatt szivárgó vérre lett figyelmes, aminek láttán azonnal hívta a rendőrséget. Amikor telefonjával visszaért a fürdőhöz, a lány éppen kifelé tartott. Igazi horrorfilmbe illő jelenet volt: egy szót sem szólt, csak mereven nézett maga elé.

A férfi a kihallgatáson még szörnyűbb részletekről vallott: amikor beért a fürdőszobába, felesége meztelen teste a földön feküdt, vérben úszott, egy baseball ütő feküdt rajta, torka pedig át volt vágva.

A gyilkos tini vér szerinti apja azt is elmondta, hogy lánya a gyilkosság előtti napon arco köpte anyját, ezért arról beszélt neki, hogy a szülők iránt több tiszteletet kell mutatni.

Isabella Guzman a boncolási jegyzőkönyv szerint 79-szer szúrta meg édesanyját. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek