Aktuális

Új divat: vetkőzéssel gyűjteni jótékony célra

Bors

Létrehozva: 2013.09.18.

Szénaboglyán vetkőztek le egy brit kisváros hölgyei, akik így akarnak elég pénzt gyűjteni arra, hogy megmentsék helyi közösségi házukat. Úgy tűnik, a jótékonysági naptárak mintájára már minden problémát megold a vetkőzés.

A meztelenkedés ma már nem csak az ambiciózus modellek kiváltsága. Akárki megszabadulhat ruhájától, aki valamilyen társadalmi célt tűzött ki maga elé, és pénzt kíván arra gyűjteni.

Mindezt a tíz évvel ezelőtt bemutatott Felül semmi című amerikai vígjáték indította el, amelyben Helen Mirren játszotta a főszerepet. A film az első híres meztelennaptár elkészítését mutatja be: a kisváros nőegyesülete készít egy meghökkentő meztelenfotó-sorozatot, amely házi munkát végző nőket mutat be. A meglepő csupán az a naptárban, hogy minden képen meztelen háziasszonyok szerepelnek, akik a leukémia gyógyítására gyűjtenek.

A filmben szereplő nők sikerén felbuzdulva felbátorodott a világ szebbik neme. Megjött a mersze a Durham Dales-i közösségi ház látogatóinak is, akik intézményüket akarják megmenteni.

A brit kisváros teltkarcsú hölgyei néhány szénaboglyán dobták le a textilt nemes egyszerűséggel megvillantva kerekded hátsójukat is a fekete-fehér fotókon, s már várhatják a pénzt a képeikkel díszített naptárok után.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek