Aktuális

Szörnyű kínhalált halt a fiatal szerelmespár

Bors

Létrehozva: 2013.09.20.

A 20 éves indiai lányt és 23 éves szerelmét azért gyilkolták meg a családtagok, mert nem támogatták a házasságukat. A fiatalok először elszöktek, ám rokonség visszacsalogatta őket a falujukba, ahol a lányt agyonverték, a fiút pedig lefejezték.

Nidhi Barak és barátja, Dharmender Barak azért szökött szülőfalujukból Delhibe, mert családjaik ellenezték kapcsolatukat.

A két egyetemista fiatal azonban nem tudott elmenekülni rokonaik haragja ellen: azzal az ígérettel, hogy mégis összeházasodhatnak, hazacsábították őket Ghanavatiba, ahol csütörtök éjjel brutális gyilkosság áldozatai lettek, írja a Daily Mail.

A nyomozás szerint a két fiatalt órákig kínozták, mielőtt Nidhit agyonverték, 23 éves szerelmét pedig lefejezték. Mindezt a környkbeli lakosok szeme láttára, akik semmit nem tettek a kegyetlen gyilkosságok megakadályozására. Ezután a lány holttestét családja felgyújtotta, a fiúét azonban egyszerűen kidobták a falu egyik terére.

A rendőrség letartóztatta Nidhi szüleit és nagybátyját, a bátyját és a gyilkosságban résztvevő többi rokont még keresik.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek