Aktuális

Szörnyű dolgot tett a zsaru a megerőszakolt tinivel

Bors

2013. szeptember 28. szombat 00:00

A 14 éves lány azért ment a rendőrségre, hogy az erőszakot jelentse, de egy korrupt rendőr anyaszült meztelenre vetkőztette.

Indiában a statisztikák szerint 20 percenként esik szexuális támadás áldozatául egy nő, de ami múlt szombaton az ország északkeleti részén történt, arra még ott is felháborodva kapták fel a fejüket.

Egy 14 éves lány szüleivel ment be a rendőrségre, hogy ismeretlen tettes ellen tegyen feljelentést, aki megerőszakolta. A rendőrségen viszont csak kenőpénz ellenében lettek volna hajlandóak felvenni a jegyzőkönyvet, de ezt a szerencsétlen lány apja nem fizette ki - írja a Times of India.

Az intézkedő rendőr erre azt mondta, csak akkor tud bármit is tenni az ügyben, ha a lány bebizonyítja, hogy tényleg megerőszakolták. Ehhez pedig azt látta a legjobb megoldásnak, ha anyaszült meztelenre vetkőzik le előtte.

A lány tehát kétszer egymás után is szörnyű megaláztatásokat szenvedett, de legalább az őt megerőszakoló helyi lakost elkapták azóta, és az őt levetkőztető rendőr ellen is vizsgálódnak.

Egy hónappal ezelőtt négy embert ítéltek halálra az országban, mert csoportosan megerőszakoltak és megkínoztak egy 23 éves lányt.

Vajon azoknál a támadásoknál is hasonlóan kemény büntetések vannak, amikből nem csinál botrányt a helyi sajtó?
 

További cikkek

Havazás

Kiadták a riasztást: Ezeket a megyéket borítja be mindjárt a hó

Botrány

Autót akartak feltörni, nyilvános szex lett belőle

Ez is érdekelhet