Aktuális

Szita Bence miatt lett öngyilkos a jósnő

P. G. J.

2013. szeptember 30. hétfő 08:25

Öngyilkos lett az a látóasszony, aki ördögűzést kért Szita Bencére – tudta meg a Bors. V. Andrea azok után ölte meg magát, hogy az ügyészség ismertette az ügy vádiratát, őt pedig tanúként idézték a gyerekgyilkosság büntetőperére.

V. Andrea nem várta meg, hogy a nyilvánosság előtt kelljen beszélnie arról, miért kért ördögűzést Szita Bencére. Egy, az asszonyt jól ismerő forrásunk szerint mégsem ez volt az, ami a depresszióra hajlamos, gyenge idegrendszerű nőnek gyötrő lelkiismeret-furdalást okozott.

V. Andrea ugyanis, aki egy független egyház tagja volt, önmagát hibáztatta azért, mert Kertész Józsefet bemutatta a vele egy hitet gyakorló P. Erikának. Névtelenséget kérő forrásunk szerint azt gondolta a nő, hogy ha a két embert nem ismerteti össze, a kisfiúnak sem kellett volna meghalnia.

Mint ismert, a nem jogerős ítélet szerint Szita Bencét P. Erika megbízásából Bogdán József és Kertész József együtt ölte meg. Úgy tudjuk, V. Andreát, már akkor kihallgatta a rendőrség, amikor Szita Bencét eltűntként kezdték keresni. Az ő vallomása tiszta képet adott a nyomozóknak arról, hogy mit érzett valójában – az önmagát eleinte szerető nevelőanyaként bemutató – P. Erika Bence iránt.

V. Andrea vallomásában elmondta: Erika deviáns kisfiúnak tartotta Bencét, akiről azt gondolta, hogy maga az ördög. Őt okolta azért, hogy tönkrement a gyerek nevelőapjával, Gyöngyi Sándorral a kapcsolata, s azért is, mert saját, Bencével egykorú fia, Balázs vesebeteg lett. P. Erika a gyerekek közti természetes rivalizálást úgy élte meg, hogy Bence bántja az ő gyerekét. V. Andrea maga is találkozott egyszer a kiskamasz Bencével, akit szavai szerint furcsának talált.

Úgy vélte, megszállta az ördög. V. Andrea egyébként Kertész Józsefet és P. Erikát is tiszta lelkű emberként írta le. A látóasszony maga is imákat olvasott egyszer Bencére, aki ezután rosszul lett. A nő akkor úgy vélte, hogy az ördög távozott a gyermekből. V. Andrea a gyilkosság után is beszélt a nevelőanyával, aki elárulta magát a nőnek. Telefonon beszéltek, és teljesen zavarodott volt, többször más néven szólította őt.

Megkerestük Gyöngyi Sándort, Szita Bence nevelőapját, aki tőlünk tudta meg, hogy V. Andrea öngyilkos lett. Mint mondta, mélyen megrázta, amikor megismerte az asszony vallomását, akinek nyilvánvalóan volt oka a lelkiismeret-furdalásra. Ő volt az, aki Bence eltűnése előtt olyan látomásról beszélt P. Erikának, hogy a kisfiút az erdőben, egy fa alatt látja. Oda is került – tette hozzá elcsukló hangon a nevelőapa.

Még több hírért kattintson Facebook oldalunkra!

További cikkek

Jóslat

2028-tól 18 hónapig fog tartani egy év – állítja az időutazó

Világűr

Veszélyben vagyunk? Januárban még nyolc aszteroida közelíti meg a Földet

Ez is érdekelhet

astronet.hu

3 csillagjegy, akinek csodás időszakot jelez a szerelemben a Vízöntő hava

life.hu

Kulcsár Edina vőlegényével, Mátéval is úgy szakított, mint Csutival

hirtv.hu

Felmérés: Az ellenkezője történik, mint amiben a baloldalon reménykedtek

szon.hu

Ezt nagyon várta már Szabó Zsófi! Jön a baba!

origo.hu

Élve temették el ezeket az ókori kínai harcosokat

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: értékelés – szomorú, hogy kiestünk, de megérdemeltük

origo.hu

Itt a döntés: emberi jogokat sért a hangos WC-lehúzás az olaszoknál

szon.hu

Félrehúzta a köntösét a nagymellű szőke szépség

magyarnemzet.hu

Több külföldi vevőnek is próbálták eladni a Városházát

szon.hu

Pikáns jelenet - melltartóban táncol Barbi (videó)

origo.hu

Fontos határidő jár le ma a gyermeket nevelők adó-visszatérítésénél