Aktuális

Sorozatölelő sokkol Kecskemét szívében

Létrehozva: 2013.09.04.

Megdöbbentő esetek sokkolnak Kecskeméten: egy fantom késre hasonlító tárggyal a kezében nőket ölelget a nyílt utcán. A rendőrség már körözi a rejtélyes sorozatölelgetőt.

Egész Kecskemét döbbenten áll a legújabb rejtély előtt. A belvárosban fantom szedi áldozatait: egy férfi ugyanis kényszeresen és igen durván ölelgeti a magányos nőket.

Először augusztus 25-én csapott le, szorosan magához ölelt egy nőt, akit csak akkor engedett szabadon, amikor az már sikoltozni kezdett, és könyörgött a „támadónak”, hogy engedje el. Legközelebb három nap múlva, 28-án hajnalban csapott le, ekkor szintén szorosan magához ölelte a kiszemelt nőt, de arra sétálók megzavarták, és elmenekült.

A sorozat­ölelgető ellen a rendőrség már körözést adott ki, kényszerítés bűntett elkövetése miatt.

– A férfi eddig senkit nem bántalmazott, de késnek vélhető eszközt tartott a kezében, amit viszont nem szegezett az áldozatok torkának – számolt be a rejtélyes esetről a Borsnak Gál Kristóf főhadnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtósa. – Szerencsére grafika készült róla, így reméljük, sikerül megtalálni.
A rendőrség kéri, hogy aki fel­ismeri a 165-170 centi magas, 30 év körüli, vékony testalkatú férfit, értesítse őket. A szakember szerint a férfinak valószínûleg mentális gondjai vannak.

– A férfi vélhetően pszichiátriai eset – mondja Csides Kata szexuálpszi­chológus. – Valószínűleg úgy gondolja, hogy „joga van” ezekhez az erőszakos ölelésekhez. Ennek természetesen több oka lehet, valószínű azonban, hogy a magánéletben rendkívül passzív egyénről van szó, aki szexuálisan frusztrált, avagy erős félelmet érez a nőkkel szemben. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek