Aktuális

Nincs idézet Orbán Ráhelék meghívóján

Bors

Létrehozva: 2013.09.05.

Ráhel és István szombaton esküszik egymásnak örök hűséget, ám a szétküldött meghívókról, a szokásokkal ellentétben, lemaradtak a verssorok.

Már több mint egy hónapja szétküldték Orbán Ráhel és vőlegénye, Tiborcz István esküvői meghívóit. A díszes papíron azonban rendkívül szembetűnő, hogy – habár a hagyományok úgy kívánnák – nincs idézet – tudta meg a Bors.

A papíron mindössze az ifjú pár neve és a helyszínek, illetve az időpontok szerepelnek, idézet nincs rajta. Ez manapság mindenképp furcsa.

– Nagyon ritka, hogy a párok nem írnak idézetet a meghívóra, talán ha a nálunk készített meghívók öt százaléka ilyen, azok nagy része is csak technikai okokból, ha például egy díszes kép miatt nem fér már oda szöveg – mondta a Borsnak egy névtelenségét kérő, esküvői meghívókkal is foglalkozó cég vezetője.

– Ha ez nincs, akkor az túl diplomatikus, túl hivatalos. Olyan, mintha egy konferenciára invitálná a résztvevőket: megvan a helyszín és az időpont, de a nagy napnak nem adja meg a hangulatot – vélekedett a szakértő.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek