Aktuális

Nem szűnt meg a veszély a Szatírszigeten

GJ

Létrehozva: 2013.09.17.

Bár a rendőrség két magamutogatót begyűjtött vasárnap a Margitszigeten, az ott futók a Borsnak további négy szatírról beszéltek és adtak ­személy­leírást. Térképen mutatjuk meg, hol érdemes óvatosan közlekedni éjjelente.

Hetek óta lázban tartotta a fővárosiakat a rejtélyes margitszigeti szatír.

A szemtanúk szerint a perverz fantom a futópálya közelében pucéran, maszturbálva futott, olykor pedig egy bokor mögött nyúlt magához. Máskor egyenesen a pályán futókat követte, miközben trágárságokat kiabált utánuk. A kocogók leggyakrabban egy magas, kopaszodó, 30-40 év közötti férfit láttak.

A rendőrség vasárnap őrizetbe vett két férfit, mindkettőt a Margitszigeten kapták el magamutogatás közben. Egyikük magasabb és barna hajú, míg a másik alacsony kopaszodó.

A Bors azonban a futóktól úgy tudja: valószínűleg jóval több mutogatós garázdálkodik még a szigeten. – Már 14 éves korom óta futok errefelé, és szinte mindig voltak itt szatírok – mondja Szűcs Réka. – Általában nem bántják az embert, de igen zavaróak. Van, aki félmeztelenül, önkielégítve fut, van, aki meztelen. Valószínűleg őt, ezt a legújabbat is láttam már, de nem figyeltem meg a vonásait, inkább gyorsan tovább futok.

Kiderült: 12 fok alatt már hideg van a magamutogatáshoz, de szeptember végéig még felbukkanhatnak, leginkább a reggeli vagy az esti, szürkületi órákban. Többen nyakig fel vannak öltözve, szemükbe húzott baseballsapkával takarják el az arcukat. Kedvenc helyük a sziget közepe és az állatkert.

– Volt, hogy az egyik férfi pucéran feküdt keresztbe a futópályán. Az állatkertnél lévő bokrokban bujkált, az Árpád hídnál mutogató szintén – sorolják.
A leginkább keresett szatír a Sportuszoda körül ólálkodott, míg többen a Grand Hotel közelében is látni véltek egyet, sőt, a Margit híd alatti napozóterületeken is többször feltűnt egy alak.

A rendőrség egyelőre csak annyit közölt, hogy két férfit elfogtak szeméremsértő magatartás közben, azt azonban nem tudni, hogy keresnek-e még szatírokat a Margitszigeten.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek