Aktuális

Mindenkit ki akart végezni Réka gyilkosa

2013. szeptember 19. csütörtök 10:00

Két nő és két férfi élt a battonyai rémségek házában. Kusza kapcsolatuk vezetett az ép ésszel felfoghatatlan leszámoláshoz. Az egy évig tartó kínzásokba a 25 éves Réka 2010 nyarán halt bele.

Valamennyi gyanúsított beismerő vallomást tett Réka meggyilkolása ügyében - írtuk meg sorozatunk tegnapi részében. Információink szerint azonban a kihallgatások és a nyomozás során a gyilkosságon kívül még számos megdöbbentő körülmény és adat merült fel.

Például fény derült a furcsa állapotokra, amelyek a rémségek házában uralkodtak. Kiderült, hogy K. Adriennen, Sz. Zoltánon, M. Zoltánon, a 13 éves Cintián és Rékán kívül időről időre más lakók is váltogatták egymást. Egy ideig Réka nővére és nagybátyja is szállást kapott, de rajtuk kívül is megfordultak rövidebb-hosszabb ideig nehéz szociális helyzetben lévő személyek a házban.

A Bors úgy tudja: a nyomozók arra jutottak, hogy K. Adrienn irányította a házbéli történéseket, őt gyakorlatilag mindenben támogatta férje és volt élettársa. Mint arról korábban beszámoltunk: a férj, Sz. Zoltán és M. Zoltán párhuzamosan folytatott szexuális viszonyt K. Adriennel. A két férfi érzelmileg függő viszonyban állt a nővel, míg az áldozattal, B. Rékával szemben üldözőként léptek fel, és énjük szadista vonásai kerültek fölénybe.

M. Zoltán esetében egyébként szado-mazochista vonásokat fedeztek fel a szakértők, a nála erősebbel szemben behódoló szerepet vett fel, a gyengébbel szemben azonban dominánsan viselkedett, maga alá kényszerítette, uralkodóvá vált.

K. Adrienn, Sz. Zoltán és M. Zoltán totális kontrollt gyakoroltak a ház többi lakója felett, a többiek feltétlen engedelmességgel tartoztak nekik, ellenkező esetben fizikális megtorlásra számíthattak. B. Réka nővérét is bántalmazták, ő azonban még idejében felismerte a veszélyt és elhagyta a beteges közösséget.

A Bors azt is megtudta: gyanúsított társai szerint K. Adrienn felvetette további gyilkosságok elkövetését is. B. Réka halála után az asszony úgy gondolta, hogy mindenkit el kell takarítani az útból, aki érzékelhette, hogy mi történt a házban. A két férfi azonban eltérítette K. Ad­riennt terve kivitelezésétől. Információink szerint az asszony még négy embert akart likvidálni. 

További cikkek

Botrány

A hitközség elnöke Márki-Zayról: Nem tartom egy korrekt embernek azt, aki ilyeneket beszél

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: A franciák megtörtek minket az agresszív játékukkal – Rasmus Lauge

borsonline.hu

A hitközség elnöke Márki-Zayról: Nem tartom egy korrekt embernek azt, aki ilyeneket beszél

travelo.hu

Váratlan dolgot fedeztek fel a kutatók egy iraki templom helyreállítása során

zaol.hu

Tündérszépek 2022: A bájos és vagány Nemes Nórát imádta a kamera

origo.hu

Különös tevehibrideket ábrázolnak az iraki templom falain

nemzetisport.hu

Férfi kosár: Keller Ákos szerint túl vannak terhelve a magyar válogatott játékosok

origo.hu

Kiszivárgott: éhező filmsztárok koldulnak egy piacon Észak-Koreában

life.hu

Ebben az 5 csillagjegyben születnek a legtehetségesebb emberek

life.hu

Együtt adott interjút G.w.M és Kulcsár Edina: biztosan tudják, hogy együtt szeretnének megöregedni

origo.hu

Erről tudnia kell, ha repül a WizzAir járatain, és egyben az Erste Bank ügyfele