Aktuális

Lányos apa lett a kegyetlen diktátor

Bors

Létrehozva: 2013.09.10.

Lánya született nemrégiben Kim Dzsong Unnak – jelentette ki Dennis Rodman volt amerikai kosaras sztár, aki az elmúlt napokban Észak-Koreában járt, és találkozott a sztálinista ország vezetőjével.

„Tartottam a kezemben a gyermekét, Dzsu It, és beszéltem a feleségével, Li Szol Dzsuval. Ő csodálatos apa, szép családja van” – idézte hétfőn a The Guardian brit napilap Rodmant, aki barátjának és „remek srácnak” nevezte Kim Dzsong Unt.

A KCNA hivatalos észak-koreai hírügynökség tavaly Li Szol Dzsuról fényképeket tett közzé, amelyekből arra lehetett következtetni, hogy az asszony várandós.

Október óta azonban Kim Dzsong Un felesége nem jelent meg a nyilvánosság előtt, és hivatalos közlés sem volt arról, hogy gyereket vár.

Dennis Rodman kosárlabdasztár februárban látogatott először Észak-Koreába, hogy népszerűsítse a kosárlabdát, és filmet forgasson. Mint akkor mondta, a kosárlabda-diplomácia segítségével javítani lehet a két ország kapcsolatain. Kim arra kérte őt, hogy miután hazaér, mondjon „valami nagyon jót, pozitívat” országáról.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek