Aktuális

Kamerák őrzik Palácsik szüleinek magánéletét

Bors

2013. szeptember 6. péntek 10:00

Öröm, hogy Palácsikék lánya, Tímea híres ember felesége lett – de a szülőknek meg kellett tanulniuk, hogy az ezzel járó nyilvánosság árthat. Hallgatózásba burkolózott a család.

Nemrég még Vajna – vagy ahogyan megismertük: Palácsik – Timi és Andy Vajna pazar lakodalmáról, majd a világ legszebb szigetén töltött mézesetekről cikkeztek a lapok, mára azonban néma csend veszi körül a szerelmesek életét.

Bár Timi korábban számtalan fotót posztolt a világhálón a Bora Bora-i és bangkoki kiruccanás legszebb pillanatairól, azt eddig nem lehetett tudni, mikor is érnek véget a mézeshetek. Korábban az a hír járta, hogy a nemzeti filmipar megújításáért felelős kormánybiztosnak szeptember elején munkába kell állnia, a Bors azonban megtudta, Vajnának tulajdonképpen nincs is munkaideje, így szabadsága sem.

– A kormánybiztosi kinevezés feladatellátáshoz kötődik, a munkavégzésnek nincs szabott munkaideje, így szabadság erre a jogviszonyra nem értelmezhető – adták tudtunkra a Miniszterelnökség sajtóosztályán.

Ám nemcsak a fiatal házasok nem szólalnak meg, de a korábban közlékeny Palácsik család, sőt még a szomszédok is hallgatásba burkolózva élik mindennapjaikat.

A Bors ellátogatott a milliárdos producer feleségének miskolci, háromemeletes szülőházához, mely színpompás ­vi­rá­gok­kal, robusztus falakkal és széles fakerítéssel igazi erődként emelkedik ki a kis kertvárosi utca házai közül.

A család magánéletét nemcsak magas falak védik a kíváncsiskodóktól, de komoly biztonsági rendszer és egy ugatós kutya is gondoskodik a védelemről. Míg a család korábban örömmel beszélt, és készségesen válaszolt az újságírók kérdéseire, mára mélyen hallgatnak lányuk magánéletéről. Még a ­Tí­meára oly büszke nagymama, Marika néni sem nyitott ajtót, pedig korábban áradozott unokája boldogságról.

A ház előtt ­talál­koztunk Palácsik Timi édesapjával is, aki – talán megszokva az állandó sajtóérdeklődést – kissé arrogáns tekintettel, ám fegyelmezett hangnemben közölte: nem kívánnak nyilatkozni, és eltűnt a hatalmas fakapu mögött.

A szomszédok is azonnal lehúzzák a rolót, ha idegen autót látnak az utcában, csak egyikük válaszolt szűkszavúan: – Timike és a húga is gyerekkora óta ebben a házban élt, de nem tudok róluk semmit.
 

További cikkek

Tragédia

Sikítás törte meg a csendet: szomszédai küzdöttek az 1 éves kisfiú életéért

Karambol

Súlyos baleset történt, azonnal indultak a rendőrök és a tűzoltók a XVIII. kerületbe

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Egy héten belül másodszor gyilkoltak újságírót Mexikóban

metropol.hu

Hatalmas bejelentést tett Kulcsár Edina, felrobbantja a netet

origo.hu

Utolértek egy autót Pécelen, amit a sofőr művelt, olyat csak filmekben látni - videó

hirtv.hu

Lezárt akta: A vendégseregben volt a tolvaj

szoljon.hu

Eltűnt egy 11 éves zagyvarékasi lány

origo.hu

Világít a koronavírus a szájmaszkba tehető betéten

nemzetisport.hu

Everton: már Angliába utazott, napokon belül kinevezhetik az új menedzsert

origo.hu

Rekordsebességgel száguldott a vonat Újvidék és Belgrád között

life.hu

Gyász: tragikusan fiatalon hunyt el a magyar színművész, rendező

nemzetisport.hu

MU: Lingard ismét kölcsönbe kerülhet, de most nem a West Ham csapna le rá

life.hu

Intim fotót tett közzé Csuti - Vajon készítette a képet?

origo.hu

Gyanútlanul álltak az autósok és motorosok a pirosnál, hátulról jött a gyilkos, fékhibás kamion