Aktuális

Félholtra verte és vonat alá dobta rokonát György

Bors

Létrehozva: 2013.09.09.

Brutális kegyetlenséggel ölte meg tettestársaival saját sógorát egy 59 éves nagyvenyimi férfi. Cs. Géza György áldozatánál lakott, akit már korábban is többször elvert a lakbérviták miatt. Idén júliusban azonban fiával és ismerősével a félholtra vert öreget a vasúti sínekre fektették, ahol az áldozatot halálra gázolta a vonat.

Rendkívüli haláleset miatt kezdett nyomozásba a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság július végén, amikor is egy 64 éves férfit gázol halálra egy személyvonat az újvenyimi vasútállomáson. A nyomozók azonban a férfi sérülései alapján gyorsan megállapították, hogy nem önszántából feküdt a sínekre, testén ugyanis bántalmazás nyomaira bukkantak - írja a police.hu.

A Fejér Megyes Rendőr-Főkapitányság vizsgálati osztályának munkatársai az adatgyűjtés során arról értesültek, hogy a nagyvenyimi áldozatot korábban többször is elverte saját sógora, aki nála lakott albérletben, de fizetni nem mindig akart, olyankor inkább ütött. A nyomozás során az is kiderült, hogy a férfi halálát is a kegyetlen rokon okozta.

Az 59 éves Cs. Géza György, fiával, a 19 esztendős Cs. Norberttel és ismerősükkel, 58 éves S. Sándor Antallal a július végi estén addig ütötték verték áldozatukat, amíg az eszméletét nem vesztette. Majd feltették a magatehetetlen férfit egy kerékpárra, eltolták a vasútállomásra és a sínekre fektették. Feltehetően azt gondolták: a testen átgázoló szerelvény majd elfedi a verések nyomát. Nem így történt.

A zsaruk szeptember 6-án csaptak le a brutális gyilkosokra, akiket azonnal őrizetbe vettek, és nyereségvágyból elkövetett emberölés alapos gyanújával indítottak eljárást ellenük. Mindhármuk esetében kezdeményezték az előzetes letartóztatás elrendelését.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek