Aktuális

Döbbenet: leszbikus nőt csinált a katonából a szerelem

Bors

2013. szeptember 17. kedd 21:00

Katonai orvlövész volt és Charles volt a neve, de otthagyta a hadsereget, színésznő lett és most Alessiának hívják. A férfi teljesen feladta előző életét és nővé változott a szeretett nő kedvéért.

A szerelem tényleg mindenre képes. A negyvenéves Charles Pontiero jelenleg éppen nemátalakító műtétre gyűjt, hogy mindenben megfeleljen a kedvese vágyainak - a nő, akit szeret, ugyanis a nőket szereti.

Az amerikai katona az interneten ismerkedett meg a 29 éves egyetemistával, Mariával, akibe halálosan beleszeretett - csak volt egy kis bibi, a fiatal nő ugyanis leszbikus. Ez azonban nem lehetett akadálya a mindent elsöprő szerelemnek.

Pontiero nemcsak a hadsereget és a hazáját hagyta ott, hogy Angliába költözzön szíve választottjához, de teljesen szakított az előző életével, és elkezdett nőként élni: új neve Alessia lett, és újabban színésznőként vállal munkát. Már csak a nemátalakító műtét van hátra, hogy teljes értékű nővé váljon.

Az asszonnyá lett egykori orvlövész amúgy már háromszor volt nős és van két tinédzserkorú gyereke, de azt mondja, mindig is tudta, hogy több benne a nő, mint a férfi.

„A hadseregben ezt persze el kellett titkolnom, és több mint 15 évig jó katona is voltam, de most nagyon boldog vagyok, hogy végre szabadon vállalhatom magam” - árulta el a Daily Mailnek Pontiero, aki korábban olyan veszélyes helyeken teljesített szolgálatot fegyver- és bombaszakértőként, mint Szomália, Közel-Kelet, vagy a balkáni háború térsége, vagyis nem ijed meg a saját árnyékától.

A különös szerelmi történet a kívülállók számára talán különösnek tűnhet, de Alessia azt mondja, a családja nem lepődött meg különösebben a fejleményeken. „Régóta tudtak róla, hogy valójában egy nő lakozik bennem, úgyhogy mindenben támogattak. Igaz, amióta nőként élek, az utcán sokszor megbámulnak, és olykor gúnyolódnak is rajtam. Mégis boldog vagyok, hogy végre az igazi életemet élhetem” - árulta el.  

Még több hírért kattintson Facebook oldalunkra!

További cikkek

Kellemetlen

Öt évig titkolta, hogy pornós, rettentő kínos, ahogy lebukott a családja előtt

Baleset

Két mentőhelikoptert riasztottak a helyszínre: Szörnyű tragédia történt Bács-Kiskun megyében

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Videó: a svéd kézisek odébb tették a rossz helyen parkoló autót Budapesten

metropol.hu

Friss kutatás! Jóval tovább fertőzhet az omikron, mint azt eddig hittük

origo.hu

Mozikban Mel Gibson és Sean Penn régóta várt filmje - videó

magyarnemzet.hu

Rákay Philip: A liberálisoknak is jobb vigyázni az ilyennel!

boon.hu

Hajléktalanná vált a két miskolci mentős (videóval)

nemzetisport.hu

MLSZ: Csányi Sándor nagyobb együttműködést vár a szurkolóktól

origo.hu

Az arany éve volt a tavalyi Kínában

nemzetisport.hu

MU: C. Ronaldo nem volt elégedett, letiltotta a Transfermarktot

life.hu

Váratlan fordulat! Mégsem Szilágyi Gerda írta a megdöbbentő sorokat?

nemzetisport.hu

Férfi kézi: hat játékost igazolhat a Tatabánya, Székely hazatérhet – sajtóhír

origo.hu

Élő internetes pornóban szerepel az RTL Klub egykori sztárja - képek