Aktuális

Bealudt sógornője esküvőjén a kormányfő

Bors

Létrehozva: 2013.09.21.

Alaposan kidolgozhatta magát az elmúlt hetekben David Cameron. A brit miniszterelnöknek sógornője esküvőjén sikerült elszundítania, amit a vicces kedvű menyasszony meg is örökített.

Ágyban fotózták le David Cameront a felesége húgával – harsogták a brit lapok, amikor képet közöltek a miniszterelnök sógornője, Alice Sheffield esküvőjéről.

A cím csak egy kicsit ferdít az igazságon, ugyanis semmilyen botrányos dolog nem történt, mindössze annyi, hogy Cameron annyira kimerült, hogy egyszerűen elaludt az esküvői előkészületek alatt. Ezt örökítette meg a menyasszony és vicces kedvű húga, Edit. A kép még a szeptember 7-ei menyegzőn készült, de csak most került fel az internetre.

A fotón Cameron kinyúlva, kezét a tarkója alá téve, mezítláb szundikál békésen a franciaágyon, miközben lába mellett a különösen fontos és titkos iratokat tartalmazó, híres vörös bőrönd látható.

A kép azután készült, hogy Cameron éjt nappallá téve tárgyalt a szentpétervári G20-as csúcson a szíriai helyzetről. Nem is csoda, hogy megviselte a munka. A bőröndöt egyébként már korábban, az esküvőre utazva a vonaton is közszemlére tette, akkor több utas is arról számolt be, hogy Cameron látványosan őrizetlenül hagyta a táskát, amikor kisétált a fülkéből. A Downing Street 10. később cáfolta, hogy biztonsági problémák léptek volna fel, a miniszterelnöki iroda szerint minden a legnagyobb rendben volt az esküvő során.

Alice Sheffield egyébként Cameron feleségének, Samanthának a féltestvére. A fiatal hölgy egy energetikai tanácsadóhoz, Etienne Cadestinhez ment hozzá.

Még több hírért kattintson Facebook oldalunkra!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek