Aktuális

Alukerekekkel akart kereket oldani, lebukott

S. D.

Létrehozva: 2013.09.30.

Más tollával ékeskedett volna az az 57 éves szegedi férfi, aki lelopta a kereket egy parkoló autóról Szegeden, majd a saját kocsijára szerelte azokat fel. A rendőrök gyorsan elkapták.

Gyorsan és olcsón akart optikai tuningot és gumicserét végrehajtani autóján az 57 esztendős V. Tibor, amikor úgy határozott: az alsó kikötő sori társasházak egyik parkolójában álló kocsiról lelopja a drága kereket és a hozzájuk tartozó könnyűfém felniket szombat hajnalban, írja a police.hu.

– A jármű tulajának azonnal elkerekedett a szeme, mikor reggel észrevette, hogy kocsija kerekek helyett téglákon áll a parkolóban. A rendőrök az eset bejelentését követően azonnal a helyszínre mentek, majd megkezdték a széles körű adatgyűjtést és tanúkutatást – tájékoztatta lapunkat a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

A szegedi nyomozók 48 óra alatt beazonosították a feltételezett felnitolvajt, majd lakásából előállították V. Tibort a Szegedi Rendőrkapitányságra. Az 57 éves férfi kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy emelővel és különféle szerszámokkal indult útnak péntek éjszaka kifejezetten abból a célból, hogy új gumikat szerezzen verdájára a meglévő, kopottak helyett.

V. Tibor ellen lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon. A férfi gyorsított eljárás keretében áll bíró elé.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek