Aktuális

Vizsgálat indul VV Éva „füves” cigije miatt

GYLF

2013. augusztus 2. péntek 08:25

Azt mondja, tizenhét napja nem ivott, azonban nem kizárt, hogy rövidesen kiteszik a Merényi kórházból VV Évát. A lány itt is balhéba keveredett, egy fura férfi képét osztotta meg, cigivel a kezében.

Már a kórházban sincs biztos helye VV Évának. A elvonóra önként bevonuló Törtető szerdán osztott meg egy képet az intézményből, amelyen egy férfival látható.

Éva a kép alatt azt sem titkolta a világ előtt: egy volt rádiós műsorvezetővel barátkozott össze. A férfi furcsa cigit tart a kezében a kórház bejáratánál.

– Jó reggelt! Túl a reggeli tornán, új spanommal, Gergővel, a sárkányfűárussal, a Tilos rádió exműsorvezetője, óvatosan a cuccal, gyerekek! – írta mosolyogva, majd az anyag iránt érdeklődő rajongójának az alábbi választ fogalmazta meg. – Már elfogyott neki, de a hatása alatt maradt, csak füvet legel. Amíg mi dohányzunk, itt legeli a füvet. Tett róla, hogy sose jöjjön le róla. Ő már rajta marad pénztárcakímélő üzemmódban – írta Éva, a hír pedig eljutott a kórház vezetőségéhez is.

– Megvizsgáljuk az ügyet – mondta ezzel kapcsolatban megkeresésünkre dr. Müller Péter orvosigazgató, aki egyebet nem kívánt mondani. Más forrásból mindenesetre megtudtuk: természetesen nagyon szigorú házirend van érvényben az egészségügyi intézményben. Aki pedig képtelen betartani azt, idő előtt távoznia kell. Ezzel VV Éva is tisztában van.

– Idézőjelben írtam azt, amit. Korán reggel, a vizit előtt nyilván nem fog senki füves cigit szívni az épület bejáratánál. Az egy sima, sodort cigaretta volt. Egyébként pedig pert indítok azok ellen, akik határozottan ki merték jelenteni: droggal pózolok az elvonón. Már egyeztettem az ügyvédemmel – tette hozzá határozottan Éva azokkal a portálokkal kapcsolatban, amelyek megkérdezése nélkül írtak az
esetről.

A Bors úgy tudja, hogy Éva bejegyzését a rendőrség is vizsgálja. Megkeresésünkre, hogy a látottak alapján felmerülhet-e bűncselekmény gyanúja, és esetlegesen indul-e eljárás, lapzártánkig nem érkezett válasz. 

További cikkek

Világűr

Veszélyben vagyunk? Januárban még nyolc aszteroida közelíti meg a Földet

Ez is érdekelhet

life.hu

Gáspár Győző végre elmondta, mit jelent a "cigány kolbász"

likebalaton.hu

Különleges jégcsodák a déli parton – nézd meg videónkat

life.hu

Mindenkinek van egy "halálórája", amely pontosan jelzi, meddig fog élni

hirtv.hu

A kórházból jelentkezett a hármas ikreket váró Rúzsa Magdi: Kell a biztatás! Szorítsatok!

szon.hu

Félrehúzta a köntösét a nagymellű szőke szépség

origo.hu

1,2 millió ember halálát okozta antibiotikumoknak ellenálló kórokozó

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: az EHF-elnök levélben dicsérte a magyar szervezést

origo.hu

Vegyszerrel töltött poharat szolgáltak fel egy vendégnek egy amerikai étteremben

nemzetisport.hu

Videó: Csercseszov debütálása, avagy így kapott ki a Fradi a DAC-tól

life.hu

Meghökkentő fotók: G.w.M. felesége néhány évvel ezelőtt Kulcsár Edina óriási rajongója volt

life.hu

Kulcsár Edina vőlegényével, Mátéval is úgy szakított, mint Csutival

origo.hu

Ezek voltak Gaspard Ulliel legjobb filmjei - képgaléria