Aktuális

Rajtakapta apját a nejével az ágyban

Bors

Létrehozva: 2013.08.07.

A férfi meghívta édesapját magukhoz, ám a neje a gyerekük szobájában úgy döntött, nemcsak férjével létesít nemi viszonyt, hanem az apósával is. A rendőrség kötelékében dolgozó férj, mikor szembesült a helyzettel, le akarta lőni az apját.

A 33 éves Timothy John “TJ” Brewer a kora reggeli órákban szembesült azzal, hogy neje, Logan Brewer, nemcsak felment a 4 éves gyermekük szobájába megnézni a kicsit, de ott szeretkezni is kezdett az apósával. Az asszony úgy bukott le, hogy fia egyszercsak megjelent nappaliba, amit egy kicsit furának talált a seriffként dolgozó Brewer, ezért felment utánanézni mi történhetett.

Miután benyitott, saját apját nején találta, mire kiborult és azonnal fegyverért rohant. Végül a heves vita és néhány ütésváltás után, az tűzoltóként dolgozó apa és fia elhagyták a lakást. Az apa hazaérkezvén bevallotta feleségének a történteket és azt mondta: azonnal fegyverre van szüksége. Neje megakadályozta, hogy fegyverhez jusson, ám a férfi kést ragadott és kétszer  megszúrta magát. Éppen nem volt túl jól, mikor a már részeg fia is megjelent a lakóhelyén, azzal a céllal, hogy végezzen vele.

Szerencsére a rendőrség közbelépett, így nem kell gyilkosság miatt ülnie a fiúnak. Apát kórházba szállították, mert sikerült saját tüdejét kilyukasztani, illetve a mája is megsérült. Az idősebb Brewer már jobban van, a kórházból kiengedték, a fia pedig gyilkossági kísérlet miatt előzetesben ül. A ex seriffet azonnal kirúgták a rendőrségtől - írja a Dream' in Demon.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek