Aktuális

Pasija egy évet várt Liptai Claudiára

GYLF

2013. augusztus 31. szombat 08:35

Liptai Claudiára egy magányos év után rátalált a szerelem. A rég áhított boldogságot egy 14 évvel fiatalabb, visszahúzódó, asszisztensként dolgozó férfi, Szabó Benjámin hozta meg számára.

Visszahúzódó, csendes, igazi jófiú – így jellemezte Claudia új szerelmét a Borsnak a 26 éves férfit egy jó barátja. A műsorvezető mostani kapcsolata minden eddigitől eltér, a Blikk értesülése szerint ugyanis egy jóval fiatalabb, civil foglalkozású férfiba szeretett bele.

Ami szintén szokatlan Claudiától, hogy megismerkedésük után néhány héttel már nyíltan vállalja Benjáminhoz fűződő érzéseit és beszél is róluk. Úgy érzi, egy igazán erős, védelmező férfira talált rá a nyáron.

A Bors egyébként úgy tudja, hogy a szerelmesek egy augusztusi vakáció alkalmával botlottak egymásba. – Nagyon jó pillanatban felnéztem a cipőm orráról, és megláttam, amit meg kellett – kezdte a TV2 műsorvezetője tegnap este az Aktív kamerája előtt.

– Amit szeretnék róla mondani, hogy ő sokkal erősebb lelkileg, mint én, és sokkal jobban fogja bírni, mint én azt képzelném. És a legfontosabb még róla tudni, hogy szeret – egészítette ki zavartan Claudia.

Az elmondottakat támasztja alá az is, amit a Bors tudott meg a Csepeli Polgármesteri Hivatalnál dolgozó férfiról. Benjamin egy ismerőse lapunknak elárulta, hogy a 26 éves fiú asszisztensként dolgozik a XXI. kerületi önkormányzatnál, ahol kollégái szeretik és elismerik a munkáját.

– Benjáminnak mindene megvan ahhoz, hogy sikeres legyen az életben. Jó családi háttér, kitartás és mindemellett jóképű – mesélte a közeli barát. A csepeli önkormányzatban természetesen tegnap szinte mindenki az új szerelemről pletykált.

– Benjámin csak ritkán látott személy az épületben, tényleg csak asszisztál a kerület vezetőségének dolgaihoz. Az is lehet, hogy már a jövőjét tervezi és fél lábbal máshol van – mondta egy neve elhallgatását kérő politikus forrásunk.

A Bors azt is megtudta, hogy Claudia új szerelme egy komoly kapcsolaton van túl. Benjámin egy éve szakított előző barátnőjével. Liptai sincs ezzel másként, legutóbbi párjától, Péterrel ugyancsak egy éve váltak külön. 

További cikkek

Kínos

Purhabbal akarta kezelni férje férfiasságát, nagyon rossz vége lett

Trágár

Karácsony Gergely: Szarok rá, hogy mi van a hangfelvételeken – videó

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

„Elképesztő sorok voltak” – írta Jámbor az aláírásgyűjtésről, aztán jött Hont, és megmutatta a valóságot

borsonline.hu

Szörnyű tragédia történt: Egy 5 éves lány meghalt, 8 éves testvéréért küzdenek

origo.hu

130 éve született Oliver Hardy, a Stan és Pan-filmek népszerű színésze - galéria

hirtv.hu

Gyász: Így néz ki most a tragikusan fiatalon elhunyt Rakaczki Bence sírhelye

vaol.hu

Fotók a helyszínről: Halálos baleset Sárvár közelében

origo.hu

Démoni külsejű lényt fotóztak egy fán

nemzetisport.hu

MU: Ha Martial hazudik, végleg meg kell szabadulni tőle – Ferdinand

origo.hu

Az MNB engedélyezte a Gránit Bank tulajdonosi átrendeződését

mandiner.hu

Gyurcsány: Voltam hatalom közelében. Most se vagyok nagyon messze

nemzetisport.hu

Fehérvár: ukrán középpályás érkezik a Dinamo Kijevtől

metropol.hu

Durva hideggel érkezik a hózápor, de van egy rosszabb hírünk is

origo.hu

Mesébe illő az ausztráliai rózsaszín lagúna látványa