Aktuális

Napi szomi: Öthónapos bébi keresi a zsiráfját

Bors

Létrehozva: 2013.08.15.

A kislány anyukája már a Facebookon keresztül is keresteti azt a zsiráfbabát, ami nélkül a kis Frida aludni sem tud.

Kétségbeesett üzenetet posztolt a közösségi portálon az öt hónapos Frida anyukája. Szalai Nóra elveszett kedvencüket kereste. A kedvenc amúgy nem egy kutyus vagy cicus, hanem egy műanyag zsiráf. Nóra 35 évvel ezelőtt kapta a kabalát, amivel most a kislánya aludt éjszakánként.

– A Pozsonyi út, a Szent István park és a Honvéd tér környékén veszhetett el hétfőn, amikor sétáltunk – mesélte a Borsnak az anyuka. – Zsiráfot még akkor kaptam, amikor annyi idős voltam, mint most Frida. Nagyon hasznos és aranyos játék, mivel mindketten fogfájásunk enyhítésére rágcsáltuk a kis zsiráf füleit. Egyszer már eltűnt, amikor én voltam öt hónapos. Édesanyám éjjel-nappal kereste, eredményesen. Pár nappal később egy idős bácsi mellett találták meg egy padon. Ha akkor sikerült, most, az internet korában miért ne sikerülhetne? – reménykedik.

A család hajtóvadászatot indított a kedvenc után, barátok, ismerősök, még a sarki fűszeres is keresi Zsiráfot. A Facebook-on már közel ezer megosztást kapott a poszt. Jó lenne, ha mielőbb meglenne: a kis Frida nem tud nélküle aludni.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek