Aktuális

Mintha moly enné a 18 hónapos gyermek agyát

Bors

Létrehozva: 2013.08.08.

A szerencsétlen anya eldöntötte: annak ellenére fog normális életet élni családjával, hogy 8 napon belül derült ki, férje és fia is menthetetlen betegek. Megrázó történet arról, amikor hirtelen minden a legrosszabbra fordul.

Nem volt elég, hogy a 32 éves Nahella Hard megtudta, gyermekének súlyos agykárosodása van, 8 nappal később kiderült, férjénél agydaganatot fedeztek fel.

“Eddig is boldog család voltunk és ez ezek után sem fog változni. Minden perc áldás, amit a fiunkkal töltünk, ez a jövőben sem lesz máshogy” - nyilatkozta a Daily Mailnek a családanya.

A kis Casey-vel akadtak problémák a szülésnél, de utána úgy vitték haza, hogy semmi komolyabb komplikáció nincs, viszont nem fejlődött rendesen, ezért kivizsgálásra vitték, ahol kiderült: kiterjedt agykárosodása van.

Férjének - aki a légierőnél volt főtiszt - ebben az időben már komoly fejfájásai voltak, ezért őt is kivizsgáltatták a katonai bázison. Kiderült, hogy két növekvő tumor is van az agyában.

“Egyszerűen felfoghatatlan volt. Az egyik percben azt hittem, van egy egészséges férjem és egy fiam, a másikban pedig azt mondták, mindkettőt elveszíthetem” - mondta az anya.

Casey betegsége még leírva is szörnyű: bal agyféltekéje gyakorlatilag feloldódik, a jobb pedig pépessé és lyukacsossá válik, mintha moly enné.

A newporti házaspár minden szörnyűség ellenére kitart. “Casey most 18 hónapos, és már az is csoda, hogy ezt a kort megérte. Az orvosok azt mondják, sosem mosolyog rájuk, nem nevet velük, de ő akkor is egy túlélő” - mesélt tovább a kicsi édesanyja.

“A férjem egy harcos, ő a család gerince. A kezelések időt adnak nekünk, de gyógymód nincs. Viszont ha az orvos 10 évet mond, ő még 20-at akar.”

És hogy mit hoz a jövő? Azt mondják, az egyetlen, amit tehetnek, hogy értékelik az apró dolgokat.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek