Ferencz Gábor több elismert étteremben dolgozott már séfként, s állandóan új kreációkon töri a fejét, de amit idén alkotott, az tényleg különleges.
A lazacburgerével ugyanis kivívta a szakma elismerését, első díjat nyert vele. – Sok hamburgert kóstoltam korábban, jobbára rosszakat, ezért elhatároztam, megmutatom, hogy a gyorséttermi hamburgerekkel szemben milyen finom szendvicseket lehet készíteni – kezdi Ferencz Gábor.
A lazacburgerének még a zsemléje sem átlagos, hát még a színe. Ránézésre még csokis muffinnak is nézhetik. S akkor még nem is beszéltünk az ízvilágról. Minden alkotóeleme házi készítésű, természetes anyagból készült, hozzá pedig a legjobban illő mártást, salátát és köretet tálal.
Persze a Ferencz-féle hamburgerkreáció többe kerül, mint az átlagos hamburgerek, de az összetevők sem gyorséttermiek. Hogy melyik hamburger a séf kedvence?
– Nálam a burgundi marhaburger a favorit – folytatja. – Vörösboros, a húsba pedig eleve bele vannak sütve a zöldségkockák.
A hamburgerguru nem pihen, új terve, hogy megalkotja a magyaros, pörköltes hamburgert, s azt is fejébe vette, megmutatja, milyen is a hagyományos retróburger, ha tökéletes alapanyagokból készül. Biztos nem olyan, mint a sarki bódéban…
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.