Aktuális

Kétszer hajtott végre kényszerleszállást egy gép

Bors

2013. augusztus 9. péntek 22:30

Az utasok nemcsak sírtak, de iszonyú dühösek is voltak, mert senki nem adott neki tájékoztatás arról, miért is fordult vissza kétszer a gépük. 24 órával a tervezett indulás után indultak végül haza.

24 óra alatt kétszer is kényszerleszállást hajtott végre egy Szaúd-Arábiából Londonba tartó gép. Mindannyiszor ugyanoda tért vissza, az utasokat pedig nem tájékoztatták megfelelő módon arról, mi történt és mi fog történni várhatóan - írja a Daily Mail.

Augusztus első csütörtökén az induló Boeing 747-nek az volt a problémája, hogy beragadtak a fékszárnyai, ezért röviddel a felszállás után visszafordult a repülőtérre. Nem sokkal később újra felszálltak, de ugyanaz a probléma merült fel, amit állítólag megjavítottak.

Az utasoknak nem mondták el, hogy mi a baj, ezért mindenki megijedt, amikor a második felszállási kísérletnél mentők és tűzoltók kísérték a futópályán a gépet. Negyven perc repülés után pedig ismét visszatértek a reptérre. A 300 feldühödött utas kérdéseire csak egy ember volt képes válaszolni a reptéren.

70 utas ezért öt órán keresztül nem volt hajlandó elhagyni a repülőt, ugyanis így próbáltak sztrájkolni az infomációért. Végül 24 órával később elnézést kért a repülőtársaság a történtekről. Végül másik géppel tértek haza az utasok, akiknek nem kellett fizetniük az utazást és a szállásuk költségét is átvállalt a cég.  

További cikkek

Koronavírus

Ahhoz vagyunk hozzászokva, hogy a betegeink meggyógyulnak. Most nem gyógyultak meg – egy magyar Covid-osztályos nővér vallomása

Baleset

Fiatal focista vesztette életét a XVIII. kerületi balesetben

Ez is érdekelhet

life.hu

Ultra ciki! Félrement Tóth Andi intim videója: "Utólag is elnézést!"

borsonline.hu

Zokogva nyilatkozott Babicsek Bernát édesanyja: „Mi akartuk eltemetni a fiunkat”

life.hu

Változás: a házorvosok csak a kiemelten veszélyeztetetteknek kérhetnek PCR vizsgálatot, a többieknek antigén tesztet kell végezniük Szlovéniában

magyarnemzet.hu

A Fradi szurkolói ölték ki a Fradi-szurkolót az Újpest bajnokából

kemma.hu

Rejtélyes rosszullétek az akkugyárban, rendőrökkel szembeszálló anya és rengeteg baleset – ez volt a hét

origo.hu

Hatalmas költekezésbe kezdhetnek idén a világ turistái

origo.hu

Amerikainak gondolt kolbásszal küzdött a vendégekért a Kádár-diktatúra furcsa gyorsétterme, a City Grill

life.hu

Borzalmas: Metró alá löktek egy nőt: a helyszínen életét vesztette

nemzetisport.hu

Ligue 1: Sergio Ramos első gólja, Lionel Messi visszatért

origo.hu

Több mint fél évszázad után derült ki, miért oszlott fel a Beatles