Aktuális

Két éve vették észre a kutya különleges képességét

Bors

Létrehozva: 2013.08.07.

Új sztár született az interneten. Hazel, a corgi bármit képes egyensúlyozni a fején. Saját honlapját már százezrek látogatják.

Hihetetlen népszerűségnek örvend a világhálón Hazel, a corgi kutya. A tehetséges négylábú egy dolgot tud, de azt nagyon: egyensúlyozni a fején. Egy üveg mogyorókrémet, egy csésze kávét vagy egy fürt paradicsomot ugyanolyan magabiztosan tart meg, mint egy könyvet vagy éppen egy gitárt.

Hazel gazdái, Bill és Debra Zildijan két évvel ezelőtt fedezték fel házi kedvencük különleges képességét, azóta az ügyes kutyus az internet egyik sztárja lett. A házaspár egy évvel ezelőtt blogoldalt indított, ahol folyamatosan megosztják a kutya legújabb trükkjeit. Hazel szinte a lakás összes kisebb berendezési tárgyát felemelte már, számára nem létezik lehetetlen mutatvány, akár egy vázát is a fejére tehetnek, mert a fotó elkészítéséig biztosan nem ejti le.

A corgi még a kis György herceg születését is megünnepelte azzal, hogy egy ezüstkanállal a buksiján pózolt rajongói előtt. Rendkívül látogatott weboldalán már rendszeresen rajongói kéréseket is teljesít, vagyis akár mi is „rendelhetünk” tőle. Persze a kutya mutatványai nem maradnak elismerés és jutalom nélkül.

– Mindig megajándékozzuk Hazelt. Általában sajtot kap egy-egy kunsztja után, mert az a kedvence – mondta Bill Zildidjan. 

További képekért kattintson ide!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek