Aktuális

Kamaszlányokat erőszakoltak

Létrehozva: 2013.08.06.

Miskolcon percek alatt elfogták a gyanúsítottat, a feltételezett budapesti támadó kézre kerítésében egy térfigyelő kamera felvétele adhat segítséget.

Ma hajnalban a miskolci Avasi lakótelepen támadott és erőszakolt meg egy férfi egy 16 éves lányt. A megbecstelenítés után elmenekült fiatalkorú járőröző rendőröktől kért és kapott segítséget, akik a szexuális erőszakkal megalapozott 35 éves férfit percek alatt megtalálták, elfogták és előzetes letartóztatását kezdeményezték – írta az MTI.

Budapesten még múlt héten történt hasonló támadás: egy hazafelé sétáló lányt állított meg egy ismeretlen férfi a II. kerületi Török utca–Kavics utca kereszteződésben. Miután elvette a segítségkérésre alkalmas mobilját, egy fás-bokros területre ráncigálta, és megerőszakolta – közölte a police.hu.

A 180 centiméter magas, szőke, sportos testalkatú feltételezett támadót ugyan még keresi a rendőrség, ám elfogásában segíthet a róla készült videófelvétel, amit egy térfigyelőkamera készített. Ha valaki felismeri a férfit, vagy bármiféle információval tud szolgálni, hívja a 107-et.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek