Aktuális

Gyilkos tini: unatkoztunk, kipróbáltuk milyen ölni!

Bors

2013. augusztus 20. kedd 16:00

A 22 éves ausztrál baseballjátékos barátnőjét látogatta nem egy oklahomai városban, amikor áldozatul esett a három tizenévesnek. A kamaszok reggeli futása közben lőtték agyon a férfit, és mindezt azért, mert épp nem volt mit csinálniuk.

Chris Lane Melbourne-ből utazott az oklahomai Duncan városába meglátogatni barátnőjét és annak családját. A fiatal baseballjátékos péntek reggel futni indult, ám nem sokkal később már holtan feküdt a városka egyik utcáján. A környékbeli lakók lövésekre lettek figyelmesek, majd miután kirohantak az utcára, megtalálták a földön fekvő, vérző férfit. 

- Arccal a földön feküdt, és látszott, hogy hátbalőtték - meséli Richard Rhodes a NyDailynews cikkében.  - Egy szomszéd nővel együtt megpróbáltuk újraéleszteni. De ott halt meg a szemünk láttára.

A rendőrség három tinit vett őrizetbe, miután a szemtanúk beszámoltak a helyszínről elhajtó autóról, és megadták a rendszámot.

A fiúk (17, 16 és 15 évesek) épp egyikük otthonában ültek, és kitalálták, hogy milyen érdekes lenne megölni valakit. Miután megszületett bennük a terv, áldozatot kerestek, és Chris legnagyobb szerencsétlenségére meglátták, amint épp előttük fut el az utcán.

Ezután autóba ültek, követték, majd a kocsi ablakából egyikük egy 22-es fegyverrel hátba lőtte a mit sem sejtő férfit. Miután az összeesett, elhajtottak a helyszínről.

Bár a gyilkos fegyver nem került elő, a három fiatal nem tagadta a gyilkosságot. Jelenleg őrizetben vannak, ám egyelőre nem tudni, felnőttként vagy kiskorúként állnak majd bíróság elé. Mint ahogy az sem tiszta, hány lövéssel végeztek áldozatukkal, az igaszságügyi orvosszakértői vélemény ugyanis még nem készült el.

A tinik azóta sem tudtak jobb indokot kitalálni arra, miért végeztek ki egy ártatlan embert, mint hogy unatkoztak, és meg akarták tudni, milyen érzés embert ölni. Az egyik fiú még azt is hozzátette, hogy csak viccnek szánták a dolgot.

- Ez egy szívtelen dolog, és ép ésszel nem is lehet megérteni - nyilatkozta Peter Lane, Chris apja, aki nagy valószínűséggel soha nem kap igazi magyarázatot fia halálára.

További cikkek

Tragédia

Döbbenetes részletek: Ezek voltak a koronavírusban meghalt humorista utolsó szavai

Tragédia

Drámai részletek derültek ki a Tatabányán, jég alatt talált Róbert halála kapcsán

Ez is érdekelhet

metropol.hu

Nincsenek szavak, megható megemlékezés Tolvai Renitől – Fotó!

borsonline.hu

Bemásztak az ablakon, alvás közben erőszakoltak meg egy budapesti nőt

life.hu

Ítéletidő jön! Több megyére is kiadták a figyelmeztetést: erre kell számítani

hirtv.hu

„Szabó Tímea akár nemzetbiztonsági kockázatot is jelenthet”

kisalfold.hu

Rossz besorolásból lett súlyos baleset az M1-esen - videó

origo.hu

Ezért jó az NFT az Ubisoft szerint a gamereknek

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Jó volt hallani a lelátóról: Pick Szeged, Pick Szeged! – Joan Canellas

vg.hu

Ez lehet a hatása az orosz-ukrán konfliktusnak

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Csodálatos volt Budapesten játszani, elképesztő az aréna – Sagosen

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 29.: az Ikrek fellélegezhet, a Skorpió adja át magát a boldogságnak

ripost.hu

Először szólalt meg Babicsek Bernát édesanyja, könnyek között beszélt fájdalmáról

origo.hu

Fontos bejelentést tett egy népszerű hazai áruházlánc a SZÉP-kártyákról