Aktuális

Durva: kislánya előtt verték szét a zsaruk az anyát - videó

Bors

Létrehozva: 2013.08.09.

A 34 éves nőt lopáson érték egy bevásárlóközpontban, majd amikor kihallgatták az irodában, a rendőrök nekiestek és brutálisan összeverték. Az esetnek egyéves gyereke is szemtanúja volt.

Brandie Redellt egy iowai bevásárlóközpontban érték tetten lopás közben, majd egyéves lányával együtt az épület egyik irodájába vitték kihallgatásra.

Bár a nő nem tagadta a lopást, a helyiség biztonsági kamerájának felvételén látszik, hogy egy ponton az egyik rendőr nekiesik a nőnek, majd a másik zsaru is beszáll az egyoldalú küzdelembe. Az egyperces küzdelem végén a nő a földre kerül, kezeit pedig hátrabilincselik, írja a NyDailynews.

Mindezt a nő kislánya előtt, aki szintén az irodában ült. Redell állítja, azután esett neki a rendőr, hogy felhívta fekete jogi aktivista, színesbőrű barátját, akit a rendőrök gyűlölnek. A brutális zsaru viszont azt mondja, azért verte meg a nőt, mert az megharapta a karját. Az áldozat elismerte, hogy harapott, ám mindössze védekezésképpen.

Az állami ügyész szerint nem bizonyítható, hogy a rendőrök rasszista okból támadták meg a nőt, ezért nem indított eljárást.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek