Aktuális

Détár nem szabadul Rékasi emlékétől

GYLF

2013. augusztus 29. csütörtök 08:35

Három hónapja közölték: válnak. Détár Enikő most a Borsnak elismerte, huszonnyolc évet nem lehet hirtelen elsöpörni. A színésznő máig úgy beszél gyönyörű közös házukról, mintha még ugyanúgy együtt élnének benne, mint hajdan.

Détár Enikő legutóbb a Hal a tortán stábjának segítségével vezette körbe a ­tévé­nézőket a Telkiben lévő otthonában, abban a házban, amely hemzseg a közös családi emlékektől. Bár Rékasi Károly valószínűleg már elköltözött innen, a színésznő – talán maga sem vette észre – úgy mutatta be a védelmező otthont, mintha még mindig osztoznának rajta.

„Ez a kertkapu, amit a család férfi tagjai készítettek, hogy ne kelljen körbemennem az egész utcán. És itt szoktunk kimenni kutyát sétáltani” – így, többes szám első személyben mutatta be a házat Enci, majd folytatta. „Ez a nappalink, ami kicsit színházi, mert itt van ez a szimbólum, a nevető, síró fej. Ezt egyszer Görögországban vettük.”

A színésznő telefonos megkeresésünkre elmondta: – A héten kétszer is bemutatjuk a Macskákat a Margitszigeten, a Mary Poppins pedig szeptembertől szinte minden második nap fut a Madáchban. Közben próbálunk is a József Attilában, és a Dívákkal is koncertezünk Pécsett, illetve elkezdődtek a próbák a Makrancos Kata musical bemutatójára, ami ­ok­tóberben lesz a RAM-ban. Ezek mind-mind izgalmas feladatok. De még így is volt időm nyaralni, először Zsebivel Zalakaroson, majd meglátogattuk vele a nagylányomat, Gigit Madridban – mondta lapunknak, majd Rékasival kapcsolatban is reagált.

– Hiányzik Kari és a régi életem! És ezt én vállalom is: huszonnyolc évet nem lehet csak úgy egyik pillanatról a másikra lesöpörni – tette hozzá.

“Enci tudja, hogy érzi magát”

A Bors megkereste Rékasi Károlyt is, aki diplomatikusan a színésznőre hárította a kérdést. Vagy egyszerűen csak nem kívánt a problémával foglalkozni.

– Ha Enci nincs jól, akkor Encit kéne megkérdezni. Azt javaslom, hogy őt keressétek, mert ő tudja elmondani, hogy hogy érzi magát. Nekem most próbám van a József Attila Színházban, színpadra kell mennem – zárta a beszélgetést a színész, aki éppen az Aranyembert próbálta Pikali Gerdával.

További cikkek

Dráma

A gyerekszoba előtt állt meg az elszabadult kamion Bodogláron

Dráma

Harmadszor landolt kamion a család kertjében a Bács-Kiskun megyei Bodogláron

Ez is érdekelhet

vg.hu

Elhunyt Csollány Szilveszter

888.hu

A választási kampány Brüsszelben már elkezdődött

vg.hu

Jó ötletnek tűnt, de pénze 95 százalékát elbukta a fizetését bitcoinban kérő sztársportoló

feol.hu

Kishíján megölték a 16 éves fiút Sárkeresztúron

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a francia válogatott a 2. félidőben átgázolt Montenegrón

vg.hu

WHO: az omikron vethet véget a járványnak

life.hu

Életveszélyes állapotban szállították kórházba a magyar rappert: végre hír érkezett az állapotáról

life.hu

Döbbenetes dolgot állít Csollány Szilveszterről és a lélegeztetett betegekről a pszichoterapeuta

ripost.hu

Ez mindent megváltoztat: súlyos bejelentést tett Szlávik János az omikronnal kapcsolatban

origo.hu

Fontos figyelmeztetést adtak ki rengeteg magyar autótulajdonos számára