Aktuális

Borzasztó tragédiával végződött a fiatal anya születésnapja

Bors

Létrehozva: 2013.08.26.

Agyonlőttek egy londoni nőt, miközben éppen barátaival ünnepelte huszonnegyedik születésnapját. A hatóságok szerint Sabrina Mosst tévedésből lőtték le, mert rosszkor volt rossz helyen.

Szombat éjjel Északnyugat-London utcáin agyonlőttek egy 24 éves anyukát, egy barátját pedig megsebesítették, miután egy kebabárus előtt lövöldözésbe keveredtek. Sabrina Moss éppen a huszonnegyedik születésnapját ünnepelte, amikor eddig ismeretlen ok miatt lövések dördültek el az egyik londoni étterem előtt, amibe szerencsétlen módon az ünnepelt anya, négyéves kisfia és egy barátja is belekeveredett.

A rendőrség szerint biztos, hogy nem Moss, hanem valaki más volt a célpont, ők valószínűleg csak rosszkor voltak rossz helyen. A lövöldözésben Moss egyik barátja is megsérült, de ő végül karcolásokkal megúszta az esetet. A 24 éves áldozat a mentők kiérkezésekor még életben volt, ám a kórházban végül feladta a küzdelmet és belehalt súlyos sérüléseibe.

A rendőrség egyelőre nem találta meg a tetteseket, Sabrina Mosst nem csak hozzátartozói és barátai gyászolják, hanem a Twitteren is több százan nyilvánítottak részvétet értelmetlen halála miatt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek