Aktuális

Csinos pasija miatt kínozzák a kövér nőt

Bors

2013. június 26. szerda 16:30

Másfél éve jár 22 éves barátjával a 25 éves Gloria Shuri Nava, és bár nagy a szerelem, azt mondja, néha kész kínszenvedés a kapcsolatuk. Mások miatt, akik folyton zrikálják a pasija miatt.

Rendszeresen kap durva megjegyzéseket az interneten és személyesen is a fiatal kaliforniai nő, aki nem éppen modellalkat, miközben a kedvese vékony és jóképű.

Az emberek állandóan zrikálják a párt össze nem illő külsejük miatt, és persze rendre Gloria kapja a megalázó kommenteket, írja a nydailynews.com.

A nagydarab nő másfél éve van együtt a nagyjából fele olyan vékony Alival, és kapcsolatuk annak ellenére remekül működik, hogy a fiú eddig Skóciában, Glasgowban élt, és csak most készül átköltözni a lányhoz Kaliforniába.

Gloria elmondta,hogy gyakran szemtől szembe is gusztustalan megjegyzéseket kap, amikor valahol megjelenik a párjával, de az interneten aztán brutálisan alázzák.

„Mit keres ez a helyes pasi egy ilyen tehén mellett? Szerencsétlen fickó, hát nincs szeme? Hogy képes lefeküdni egy ilyen rusnya hájpacnival?” - ehhez hasonló megjegyzésekkel kínozzák nap mint nap Gloriát, aki egyébként sikeres szépség- és sminktanácsokkal foglalkozó csatornát működtet a Youtube-on.

Alit amúgy nem érdeklik a megjegyzések, ő kifejezetten a dús idomú nőkhöz vonzódik, és nagyon csinosnak találja Gloriát.

További cikkek

Bukás

Óriási bukás lett a baloldali aláírásgyűjtés: elkéstek és keveset gyűjtöttek

Sztrók

Súlyos károsodást szenvedett a sztrókja után M. Richárd

Ez is érdekelhet

she.life.hu

5 mérgező baráttípus, aki inkább lehúz, mint felemel

mandiner.hu

Elúszott a baloldali népszavazás: legalább 250 ezret akartak, végül csak 235 ezer aláírást gyűjtöttek össze a baloldali pártok

feol.hu

Kigyulladt egy szemétledobó Székesfehérváron, 30 embernek kell elhagynia a lépcsőházat

origo.hu

Életveszélyes állatok lepték el az ausztrál partokat

origo.hu

Hatalmas mérföldkőhöz érkezett a Dacia

mandiner.hu

Franciaországban februárban fokozatosan feloldják a korlátozásokat

vg.hu

Hatékonyabb lehet az omikron ellen a Szputnyik a Pfizernél

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Dánia szorosan nyert a kulcsjátékosait elveszítő Izland ellen

origo.hu

Fontos hír érkezett a horvátországi autópályákról, ez érintheti a magyar pénztárcákat