Aktuális

Magdinak azért kellett meghalnia, mert Timit védte

2013. május 28. kedd 09:00

Vélhetően féltékenység miatt végezte ki egy késsel szerelmét és annak édesanyját egy budapesti férfi, Sz. Attila. Az édesanyának, Magdinak azért kellett meghalnia, mert lányát, Timit próbálta védeni.

Borzalmas gyilkosság rázta meg a csendes szigetszentmiklósi kertvárost. Az egyik, barátságos családi házban lakó T. Tímeát és anyját, Magdit brutálisan halálra késelte Timi volt élettársa, a 42 éves Sz. Attila. A férfi Timi édesapjának, Tibornak is nekitámadt, a 61 éves férfit súlyos sérülésekkel a Merényi kórházban kezelik.

– Rendes család voltak, szerették egymást, együtt is éltek: Tibor, Magdi, Timi és a kis Tibi, Timike kisfia – meséli a telekszomszéd, Aranka.  – Egy éve odaköltözött hozzájuk Timi barátja. Őt ugyan nem sokat láttuk, de velük élt, úgy látszott, jól kijönnek egymással. Álmunkban sem gondoltuk, hogy tragédia lesz a vége. Szombat éjjel sem hallottunk semmit, akármi történt, csendben történt – mondja a szomszédasszony.

A környéken élők szerint azonban nem volt váratlan a tragédia, ugyanis azt állítják: a férfi gyakran veszekedett Timivel annak volt férje miatt. – Féltékeny típus volt Attila, zavarta, hogy Tibikét elviszi az apja, majd utána, ha hazahozza, beszél Timivel.

Ő persze próbálta magyarázni, hogy egy közös gyereknél feltétlenül muszáj, de hiába – állítják a környéken lakók. Ők úgy tudják, hogy Timi szakított Attilával, a férfi ezért bőszült fel annyira. Először Tímeát szurkálta össze, majd édesanyját.

– Szinte biztos, hogy a fiú nekiesett Timikének, Magdi és Tibor pedig meg akarták őt védeni. Úgy látszik, a gyilkos nem válogatott, szúrt – mondják sírva az ismerősök.

Sz. Attila vasárnap délben öngyilkos lett: Budapesten, a XXIII. kerületben, a Török utca magasságában egy vonat elé ugrott. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen emberölés és életveszélyt okozó testi sértés miatt folytat eljárást.

További cikkek

Gyász

Édesanyja karjai között hunyt el az újszülött kislány

Horror

Gyomorforgató, mi került elő a férfi fagyasztójából, még a rendőrök is rosszul lettek

Ez is érdekelhet

bama.hu

Torlódás várható - baleset történt kedd reggel Szentlászlón

likebalaton.hu

A balatoni hotelek már jobban teljesítettek, mint a járvány előtt – ősszel is vonzó volt a Balaton

origo.hu

Sávot váltott a BMW-s az M1-M7-esen, a vétlen autós a betonterelőkön csattant - videó

vg.hu

Ausztrália is elfogadja a Szputnyik V-t

szon.hu

Nagy bejelentést tett a polgármester: Nyíregyháza hamarosan történelmet írhat!

origo.hu

Démoni külsejű lényt fotóztak egy fán

origo.hu

Ettől rettegnek az amerikai légitársaságok a koronavírus után

ripost.hu

Fehérbe borul az ország: kiderült, melyik nap éri el hazánkat a havazás

metropol.hu

Elfogták a késelőt, aki a XVI. kerületben szúrt szíven egy nyomába eredő férfit

borsonline.hu

„Azt sem tudja, merre van arccal előre” - Sebestyén Balázs elmondta a véleményét Kulcsár Edináról

origo.hu

Alexander Skarsgard magyarul esküszik bosszút apja gyilkosa ellen - videó