Aktuális

Gyermeket várt a lemészárolt Gabriella

FG

2013. május 26. vasárnap 08:25

Döbbenetes részleteket tudott meg a Bors a csütörtöki pécsi féltékenységi drámáról. Információink szerint dr. L. Norbert állatorvos azért végzett exével, mert megtudta, hogy a nő teherbe esett új párjától.

A. Gabriella nyolchetes terhes volt, ezért gyilkolta le 93 késszúrással volt párja – tudta meg a Bors. Az állatorvos nem tudta feldolgozni, hogy ami neki tízéves együttélésük alatt nem sikerült, az az asszony új barátjának rögtön összejött. A férfi brutalitását jelzi, hogy a késszúrások többsége – csaknem hetven – a nő hasát érte, ott, ahol a magzat volt.

– Ez rányomta bélyegét a kapcsolatukra, évről évre egyre jobban elhidegültek egymástól – mondta lapunak a pár egyik barátja. A kapcsolat szétesése akkor kezdődött, amikor Norbi hat-hét éve Budapesten kezdett dolgozni hatósági állatorvosként. Már csak a gyerek tartotta volna össze őket.

A Gabi és új szerelme közötti viszony eleinte titokban működött, hivatalosan egy hónapja vállalták fel egymást. Ekkor tették ki több közösségi oldalra közös fényképeiket is. Gabi két hónapos terhes volt, ami azt jelenti, hogy a magzat valamikor március elején fogant.

Norbertet férfiasságában sértette meg ez a tény, hogy ő tíz év alatt nem volt képes gyereket nemzeni, Árpádnak viszont rögtön sikerült. Ezért úgy érezte, végeznie kell a magzattal, Gabriellával és P. Árpáddal, akire ellenségként tekintett. Úgy tudjuk: napokig készült a rituális gyilkosságra, fejét leborotválta, több tucat vadászkést vásárolt. Mielőtt ruházata alatt elrejtette volna, egyenként gondosan borotvaélesre fente, így indult el az áldozatok közös albérletéhez.

További cikkek

Sértés

Márki-Zay Péter nevetgélve beszélt arról, hogy sértegette a fogyatékkal élőket

Börtön

Törölj mindent! – utasította diákját a vele szexelő tanárnő

Ez is érdekelhet

she.life.hu

Rossz hírem van: ez történik veled, ha nem szexelsz rendszeresen

hirtv.hu

Holtan találtak egy 21 éves diáklányt a fürdőszobában

kemma.hu

Biznisz közben csaptak le Tatán a zsaruk dílerre és vevőjére (fotók)

origo.hu

Emelkedik a cápatámadások száma

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a svédek nem játszanák le a helyosztót, ha nem jutnak elődöntőbe

vg.hu

Növekszik a kereslet a J&J vakcinái iránt

szon.hu

Az újságból tudta meg a nagypapa, mit csinált Pap Dorci és Patrik!

origo.hu

Ön is megveheti Michael Schumacher bivalyerős családi Mercedesét - képek

nemzetisport.hu

DVSC: Tőzsér megerősítette, érdeklődtek Dzsudzsák iránt

origo.hu

5 éve ezen a napon halt meg John Hurt - képek