Aktuális

13-szor esett teherbe, hogy ne verje a férje

2013. május 5. vasárnap 21:00

A brit Suzanne Wise kilencszer vetélt el, három gyereknek adott életet, egyet pedig azután vesztett el, hogy világra jött. Férje mind a 12 terhessége alatt óvta, de a 13-nál már nem volt tekintettel az állapotára.

Suzanne Wise 19 évesen ismerkedett meg későbbi férjével, Gardener Jasonnal. A nő elmondása szerint barátja kapcsolatuk elején a tenyerén hordozta, igazi nőnek érezte magát mellette. "Reggelente teát csinált nekem, tényleg minden szinten kényeztetett" - mondta az asszony, aki akkoriban egy idősek otthonában dolgozott.

A férfi azonban nem sokáig tudta féken tartani természetét és elkezdte verni Wise-ot. Először csak fojtogatta, majd később már ütni is kezdte. Mivel a nő korábban ilyen kapcsolatban nem élt, elképzelése sem volt mit tegyen, ráadásul teherbe is esett a férfitől. Mint mondta a The Sun magazinnak, amíg első gyermekét várta, a férfi nem bántotta. Tragikus módon, miután világra jött a kicsi, meg is halt. 

Mivel a bántalmazás abbamaradt a nő igent mondott a házasságra, és ismét teherbe esett. Az elkövetkező kilenc évben 12-szer volt várandós, és csak ilyenkor érezte magát biztonságban. Mint mondta, senkinek nem beszélt arról, hogy férje bántalmazza, így gyakorlatilag egyedül kellett megküzdenie a férfival. "

"Amikor Jason kegyetlen volt, nagyon kegyetlen volt, amikor kedves, akkor pedig végtelenül kedves volt velem" - mondta a nő, akitől minden verés után elnézést kért a férje, és mindig sírt, hogy ne hagyja el őt, bocsásson meg neki, többet nem fog előfordulni.

A férfi az évek alatt felesége önbecsülését teljesen lerombolta, az asszony viszont akkor döntötte el, valóban vége, amikor harmadik gyermekével - 13. terhesség - volt várandós és akkor is megverte Jason. Akkorát rúgott bele a férfi, hogy megrepedt a mája, de szerencsére a baba túlélte az atrocitást.

A rendőrség és a családsegítő is a nő védelmére kelt, a férj ellen távoltartási végzést kértek, de ezt figyelmen kívül hagyta a vádlott, és két hónappal később betört a nő házába, és iszonyatosan megverte az asszonyt. Az alvó felesége mellkasára térdelt, köpködni kezdte, a szemeit nyomkodta, majd a hajánál fogva lehúzta a földszintre. A konyhában már késsel fenyegette, az arcát és a nemi szervét rugdosta.

A nő a földön fekve rájött, nem tudja hívni a rendőröket, mert a részeg férje a telefonzsinórt kitépte a falból, így egyetlen esélye az maradt, hogy jól megharapja. Jason heréit egészen addig nem engedte el a fogaival, amíg a férfi le nem szállt róla a fájdalom miatt. "Ha nem teszem, biztosan megölt volna" - mondta a nő. A férfi nem sokkal később elaludta, akkor Wise kimenekült a házból és szomszédból hívta a rendőröket.

A férfit letartóztatták, de ez nem vigasztalta Wise-ot. Három gyerekét a családon belüli erőszak miatt elvesztette, barátai is elfogytak mellőle és a családja is. Egy több hónapos terápiának köszönhetően az önbizalma most kezd visszatérni, és minden erejével azon küzd, hogy visszaszerezze a gyermekeit. "Soha többé nem engedem, hogy tönkretegye az életem. Azért vállaltam fel a nyilvánosság előtt a történetemet, hogy talál ezzel máson is segíteni tudok. Ha miattam valaki nem hal meg, már megérte" - mondta az asszony.  

További cikkek

Időjárás

Most adták ki a meteorológusok: borzalmas, ami az ország felé tart

Horror

Sarlóval fejezték le a turistát a vakáción

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az utas kinyitotta egy furgon ajtaját a Széna téren, ami ezután jött, az igazi szégyen - videó

ripost.hu

Akciófilmbe illő jelenetek Miskolcon: buszokat megállítva eredtek a fegyveres nyomába

life.hu

Meg kell műteni Gesztesi Károly fiát, nem halogathatta tovább a beavatkozást

mandiner.hu

Bolgár védelmi miniszter: A bolgár hadsereg nem vesz részt hadműveletekben Ukrajna területén

kemma.hu

Hivatalos: ezt a hármast indítja a Fidesz-KDNP Komárom-Esztergom megyében

origo.hu

Már elkerülhetetlen: óriásrakéta csapódik a Holdba

nemzetisport.hu

Kép: „A te stílusod, a te szabályaid” – C. Ronaldón remekül áll a szemüveg

vg.hu

Megérkezett az amerikai válasz az orosz külügyminisztériumba

ripost.hu

„Ez minden szülő legrosszabb rémálma” – édesanyja szeme láttára hunyt el a 6 hónapos angyalarcú kisfiú

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Izland nyert, de a franciák vereségére is szüksége van az elődöntőhöz

mandiner.hu

Donáth Anna (Facebook): Bepereljük Szijjártó Külügyminisztériumát

origo.hu

Megbolondulnak az aranyhalak a gömbakváriumokban, leállítják gyártásukat