Aktuális

Szép locsolópénzt adott a Bors

Létrehozva: 2013.04.02.

Nincs oda a húsvéti megöntözésért Kissné Schmidt Ágnes, lapunk munkatársainak azonban készséggel nyitott ajtót az ünnep hétfőjén. Kölni és szódavíz helyett nyereményt vittünk.

Komoly tévhitet oszlatott el a Schmidt családban a Bors új játéka, a Szuper 100.

A família számos kivágós, beküldős nyereményjátékon indult, ám Fortuna távolságtartása miatt szépen lassan lemondtak ezekről. Ezért is érte váratlanul a családot a felismerés: nyertek.

– Nagyon ismerős nekem ez a szám – mondta Schmidt István a nagy napon, s miután kikereste az előző napi Bors címlapján látható kódot, tekintete hol az egyik, hol a másik újságra vándorolt. – Egyszerűen nem hittem a szememnek. Azonnal hívtam a lányomat, aki megerősített abban, hogy nyertünk. Olyan izgatott lettem, hogy nem tudtam telefonálni, így ő hívta a szerkesztőséget – meséli István, aki mostantól nem csak hisz a Borssal já­ró szerencsében, de még elszántabban játszik.

– Már eljátszottam a gondolattal, hogy a félmillióssá halmozódott nyereményből kiutazunk a nejemmel Barce­lonába, megcsodálni Messi játékát, de végül három olvasónak kedvezett Fortuna. Azért a 166 666 forint is tekintélyes nyeremény, amit a lányomnak ajánlottam fel. Ugyanakkor továbbra is játszom, hátha összejön a Borssal a Barca-álmom.

– Apunak valami focis-horgászos meglepetést szánok, de a fiam áprilisi szülinapját is megdobja majd – árulja el Kiss­né Schmidt Ágnes. – Én pedig befizetem magunkat a párommal egy wellnesshétvégére – meséli boldogan.

Ágnes mellett egy fegyverneki és egy nyíregyházi olvasónk is nyert a hétvégén, ők osztoztak – egyenlő arányban – az ötszázezres halmozott nyereményen.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek