Aktuális

Szellemet fotózott telefonjával egy asszony

Bors

Létrehozva: 2013.04.22.

Kísérteties meglepetés érte azt a texasi nőt, aki az iskola előtt készített fényképet az unokaöccséről. A fotón ugyanis megjelent egy rózsaszín ruhás szellem is.

Ereditleg csak a suli kerítése előtt pózoló unokaöccsét akart megörökíteni okostelefonjával Marcella Davis Cleveland, de végül még egy rózsaszín ruhás szellemet is sikerült lefotóznia.

A fénykép hátterében álldogáló, a hetvenes évekre jellemző harang alakú öltönyben és fekete ingben lebegő férfit Davis asszony először észre sem vette, a lánya hívta fel rá a figyelmet, hogy a rokon fiú mellett egy ismeretlen régi vágású stricinek öltözött fickó is álldogál a képen.

– A lányom szólt, hogy az unokaöcsi mögött álldogál egy szellem férfi, de miután még közelebbről szemügyre vette, még egy halványabban látható női alakot is felfedezett. Nekem fel sem tűntek, mert nem értek ezekhez az újfajta telefonokhoz. Nagyon megijedtem, számomra ez nem normális jelenség, felfoghatatlan dolog az ilyen számomra – bizonygatta igazát a Daily Mail cikkében az anyuka, akit környezetében többen is megvádoltak azzal, hogy csak egy okostelefonra kifejlesztett GhostCam alkalmazás áll a misztikus kép hátterében, nem pedig a másvilág eltévedt lelkei. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek