Aktuális

Cuki: a győri porcelánboltba is betért az eltévedt őz

Bors/Kisalföld

Létrehozva: 2013.04.30.

A kisalfold.hu információi szerint az eltévedt őz a Széchenyi téren egy boltba is beszaladt, de csak körülnézett. A vásárlók sikítoztak.

"Másodpercek alatt történt az egész, arra lettem figyelmes, hogy az üzletben tartózkodó vásárlónk elkezdett sikoltani Az őz a bejárati ajtót a fejével lökte be, de amint belépett a rémült állat a boltba, az ajtó rögtön becsukódott utána. Nem tudok mást mondani, az egész helyzet bizarr, szürreális volt" - mondta egy szemtanú a Kisalföld.hu-nak. A férfinek volt annyi lélekjelenléte, hogy a bejárati ajtót rögtön kinyitotta, így az állat el is hagyta a boltot.

Az őz ezt követően a Szécsényi térre rohant, majd elhagyta  azt a városnegyedet. "Való igaz, hogy őz szaladt Győr belvárosában dél és 13 óra körül. Amint megtudtuk a hírt, munkatársaim rögtön a belvárosba indultak, de már csak hűlt helyét találták az őznek."

"A belvárosban sétáló szemtanúk azt mondták, hogy az állat a Király utcán kifelé futott a történelmi negyedből" - erősítette meg a történteket a lapnak Pintér Csaba, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Földművelésügyi Igazgatóságának vezetője.   

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek