Aktuális

9 hónapos kisfiát kidobta a babakocsiból

Bors

Létrehozva: 2013.04.30.

Az apa a veszekedés hevében kisfia életére tört. A 40 éves férfit a bejelentést követően a X. kerületi járőrök a helyszínen fogták el.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen személy ellen elkövetett súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást - őrizetbe vétele mellett - V. Attila Tamás 40 éves budapesti lakos ellen - írja a Police.hu.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2013. április 28-án az esti órákban a Budapest X., Harmat utca egyik lakásában családi veszekedést követően élettársa 9 hónapos kisfiát kidobta a babakocsiból, aki ennek következtében 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, majd a férfi bántalmazta az asszony másik 2 éves gyermekét is, akit könnyű sérülésekkel vittek korházba.

A bejelentést követően a X. kerületi járőrök a helyszínen elfogták V. Attila Tamást. A férfi kihallgatásakor beismerte a bűncselekmény elkövetését, vele szemben a további eljárást a X. kerületi Rendőrkapitányság folytatja le, egyben előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek