Aktuális

Szörnyű halálra ítélte 3 éves fiát a depressziós anya

Bors

Létrehozva: 2013.03.23.

Képtelen volt megbirkózni a depressziójával, ezért nemcsak magát, de kisgyermekét is halálra ítélte egy brit nő. Az édes, szöszi kisfiú, aki egy hete ünnepelte a harmadik születésnapját, száguldó gyorsvonat alatt végezte, öngyilkos anyja őt is magával rántotta.

Hónapokkal ezelőtt sejteni lehetett, hogy nagy a baj, hiszen a 41 éves Donna Oettinger szívszaggató üzeneteket írt a Facebook-oldalára, írja a Daily Mail.

A súlyosan depressziós nő bejegyzései mélységes kétségbeesésről, kilátástalanságról, szorongásról árulkodtak.

„Annyira rettegek. Azt sem tudom már, ki vagyok” - írta az egyikben. „Elmondhatatlanul depressziós vagyok. Iszonyodom az ébredéstől” - szólt egy másik.

Az angliai Purley-ban élő nő tavaly május óta küzdött súlyos szorongással és pánikrohamokkal, depressziójára gyógyszerese kezelést kapott. Ám a jelek szerint nem a megfelelőt.

Facebook oldalán a nő többször írta, hogy ha nem lenne a hároméves fia, Zaki, már rég feladta volna. „Istennek hála, hogy van nekem Zaki. Nagyon sok törlesztenivalóm lesz majd, ha jobban leszek. Fiam, szeretlek teljes szívemből” - írta nem sokkal a tragédia előtt.

Donna egy héttel a gyereke harmadik születésnapja után érezte úgy, hogy nem bírja tovább.

A reggeli csúcsforgalom idején kiment az otthonához közeli pályaudvarra, és a gyereket magával rántva a nagy sebességgel közeledő gyorsvonat elé ugrott.

Mindketten azonnal meghaltak, az állomáson tartózkodó utasok és a mozdonyvezető sokkot kaptak.

Anya és fia a nagymamával lakott egy házban, a kisfiú apja, aki egyiptomi származású, Sharm el Sheikh-ben él.

Azt nem tudni, vajon miért nem vették komolyabban sem a rokonok, sem a barátok a nő Facebookon közzétett segélykiáltásait, amik egyértelműen jelezték, hogy előbb-utóbb végzetes lépésre szánja el magát.              

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek