Aktuális

Naptárokra indul be a 105 éves dédnagymama

Bors

Létrehozva: 2013.02.27.

Daisy Borrill nemrég ünnepelte a százötödik születésnapját. Még az angol királynőtől is kapott üdvözlőkártyát, de a dédi mégis a pucér pasis naptárnak örült a legjobban, amit az egyik dédunokája ajándékozott neki.

Egyél sok gyümölcsöt, mozogj sokat és nevess sokat. Sokak szerint ez az örök fiatalság titka, de Daisy Borrill szerint kell még egy kis pikantéria is. A 105 esztendős asszony imádja nézegetni a naptárjait, amiben tökéletes testű adoniszok pózolnak,

Borrill azt állítja, ettől érzi fiatalnak magát. “Imádom nézegetni ezeket a szépfiúkat. Olyan cuki a kis nadrágjuk! Én ettől maradok egészséges és fitt. De gyakran böngészem a divatmagazinokat is, és követem a legújabb trendeket” – újságolta lelkesen Daily Mailnek.

A dédi II. Erzsébettől is kapott egy üdvözlőlapot a születésnapjára. A királynő minden brit alattvalójának, aki betölti a századik, aztán a százötödik életévét, küldd egy üdvözlőkártyát. A szépkorú asszony a családjával töltötte a jeles napot, a 73 éves lányával, Pammel, a 49 esztendős unokájával, Sueval és a 34 éves dédunokájával, Petrinával.

Borrill dédi zongorázott a társaságnak, és a külö erre az alkalomra, pirosra lakkozta a körmeit. “Mama egész életében vidám és aktív volt. A mai napig öröm ránézni” – mesélte lelkesen Daisy lánya, Pam Palmer.
 
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek