Aktuális

Undorító alapanyagból főznek a luxusétteremben

Bors

Létrehozva: 2013.01.24.

Egy különleges földkeverékből készült menüsor kerül a legtöbbe a tokiói luxus étteremben. A sárból készült ételek a legdrágábbak.

Míg a legtöbb szakács keményen dolgozik azon, hogy semmilyen piszok ne kerüljön bele az alapanyagokba főzés közben, addig egy tokiói étteremben a kosz az egyik kulcsfontosságú összetevője az ott készülő ételeknek.

A különleges fekete színű talajból származó Kanuma föld ugyanis nyugodtan fogyasztható, mivel a legszigorúbb egészségügyi biztonsági feltételeknek is megfelel, ezért előszeretettel használják alapanyagnak ennél az ázsiai vendéglátó egységnél.

Amióta Toshio Tanabe szakácsmester megnyert egy főzőversenyt a Kanumából készült piszok szósszal, onnantól kezdve mindent fogásában szerepel a természetnek eme különös ajándéka. Az pedig már csak mocsok a tortán, hogy az étterem menüjéből a sárból készült ételek ára a legmagasabb.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek