Egy különleges földkeverékből készült menüsor kerül a legtöbbe a tokiói luxus étteremben. A sárból készült ételek a legdrágábbak.
Míg a legtöbb szakács keményen dolgozik azon, hogy semmilyen piszok ne kerüljön bele az alapanyagokba főzés közben, addig egy tokiói étteremben a kosz az egyik kulcsfontosságú összetevője az ott készülő ételeknek.
A különleges fekete színű talajból származó Kanuma föld ugyanis nyugodtan fogyasztható, mivel a legszigorúbb egészségügyi biztonsági feltételeknek is megfelel, ezért előszeretettel használják alapanyagnak ennél az ázsiai vendéglátó egységnél.
Amióta Toshio Tanabe szakácsmester megnyert egy főzőversenyt a Kanumából készült piszok szósszal, onnantól kezdve mindent fogásában szerepel a természetnek eme különös ajándéka. Az pedig már csak mocsok a tortán, hogy az étterem menüjéből a sárból készült ételek ára a legmagasabb.