Aktuális

Grillázsból készíti László a kolbászt

Létrehozva: 2013.01.27.

Afrikai tüdőharcsa, grillázskolbász és struccszalámi az első hentesfesztivál legnagyobb slágere. Legalábbis a főkóstoló japánok szerint.

– Milyen ízű a strucc- és a halszalámi? Pikánsan magyaros. A strucc íze kicsit édesebb, mint a szárnyasok húsai – mondja Lukács Máté, a budai fesztivál egyik résztvevôje.

A Hortobágyról való afrikai tüdős harcsából készül a kézműves halszalámi, amihez csak marhazsiradékot és fűszereket kevernek. Nemcsak finom, de a koleszterinszintje is alacsony. Igaz, ­hat­ezer forint kilója.

Egy japán csoportot kértünk meg arra, teszteljék végig lapunkkal a különlegességeket. Náluk a Rimóczi-féle grillázskolbász győzött. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek