Aktuális

Szörnyű kínhalált halt a 15 hónapos kislány

2012. december 5. szerda 13:00

Pedofil nevelőapja gyakorlatilag halálra erőszakolta a gyereket, majd a kórházba rohant vele, mintha aggódna az életéért. Barátnőjét vádolta a gyilkossággal, a boncolás azonban lebuktatta. A kegyetlen férfi tette még a bíróságot is megdöbbentette.

A 15 hónapos Millie Martin élettelen testével nevelőapja, Barry McCarney rohant az észak-írországi Enniskillen kórházába, ahol a biztonsági kamera rögzítette, amint megpróbálja újraéleszteni a kislányt.

A megrázó képsorok azonban megtévesztőek: a látszólag aggódó férfi ugyanis egy bestális gyilkos, aki maga okozta a gyerek későbbi halálát - írja a Daily Mail.

McCarney azt állította, hogy Milli anyja a felelős a kislány halálos sérüléseiért, ám a kórboncnok jelentése alapján a nyomozás új fordulatot vett.

A vizsgálat kimutatta, hogy a kislányt megerőszakolták, emellett 21 bordája eltörött, teste tele volt zúzódásokkal és a fején egy hatalmas, halálos ütés nyoma is látható volt. A szakember szerint a sérülések szadista elkövetőre utalnak.

A férfi három hónapja találkozgatott a gyermekét egyedül nevelő anyával, és nem kizárt, hogy már jó ideje zaklatta szexuálisan a védtelen gyereket, akihez így könnyen közel férkőzhetett.

McCarney-t a bíróság életfogytiglanra ítélte, a bíró által is “szinte felfoghatatlanul kegyetlennek” ítélt gyilkosságért.
 

További cikkek

Havazás

Kiadták a riasztást: Ezeket a megyéket borítja be mindjárt a hó

Botrány

Autót akartak feltörni, nyilvános szex lett belőle

Ez is érdekelhet