Aktuális

Nikit csodálja India

Bors

Létrehozva: 2012.12.27.

Három hónapos indiai fotózásról tért haza Dorner Nikoletta, hogy a szombati Miss Hungary döntőjén megmérettesse magát. A szépség egy röszkei tanyán él, amit nem cserélne el a nagyvárosi életre.

Röszke határában, nyolcszáz méterre a kövesúttól, egy kis tanyán lakik szüleivel, mint a mesék hőse, innen indult világgá szerencsét próbálni. Akkora sár volt, hogy gumicsizmát kellett húznia, amíg a kövesútra kiért, ott cserélte át a lábbelijét.

Azóta bejárta Kínát és Indiát, fotóit pedig óriásplakátokon csodálják a keleti világban.

– Eleinte nem hittem abban, hogy bármi keresnivalóm lehet a kifutón, de édesanyám biztatott – árulja el Niki. – Aztán sorra jöttek a jobbnál jobb munkák.

Nikit legutóbb az indiai fővárosban, Bombayben fotózták, ahonnan három hónap után jött haza. Azért, hogy ott legyen szombat este a Városligeti Műjégpályán, a Miss Hungary döntőjén. Mint mondja, élete legizgalmasabb kalandja várt rá Indiában.

A szállásuk a dzsungel szélén, egy húszemeletes házban volt, ahová a minap betévedt egy fekete párduc. A biztonsági őrök szanaszét szaladtak. Korábban ugyanis ez az állat már elragadott egy tizenegy éves kislányt, akinek maradványait csak másnap reggel, az erdőben találták meg. Végül a rendőrök dudálva,  lövöldözve kergették vissza a vadállatot a dzsungelbe.

– Amikor hazajöttem Röszkére, apu a buszmegállóban várt a gumicsizmámmal. Cipőt cse­réltem, mert onnan egy nyolc­száz méteres földút vezet hozzánk. És ilyenkor akkora arrafelé a sár, hogy kocsival sem lehet végighajtani. Vicces ez a helyzet, de szeretek a tanyán élni. Ha kinézek a kerítésen, a határátkelőt látom a hosszú sorban várakozó kamionokkal. Mégsem vágyom a csillogó nagyvárosba – magyarázza mosolyog­va Niki.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek